Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, miert gondoljatok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, miert gondoljatok, hogy az a jo, ha deszkak vagytok?

Figyelt kérdés

Csakhogy tudjatok, ilyen egy szep noi test:

[link]

[link]

2018. jan. 18. 15:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
69%

Csak hogy tudd a kepen el van hizva a no. Lehet hogy neked zsir fetised van, vagy nem erdekled a vekony lanyokat, attol meg nem lesz egeszeges az elhizas.

Az edzestol nem lesz intelligens, inkabb azzal foglakozz amihez nem vagy teljesen hulye.

2018. jan. 18. 16:22
 22/39 anonim ***** válasza:
45%

A kérdező szimplán egy frusztrált dagadt nő. Ennyi.

Amúgy meg felnőttkorra érdemes eljutni arra a szintre, hogy elfogadjuk, hogy minden embernek más az ízlése és hogy minden embernek másmilyen a fizikuma is. Én pl mindig is vékony lány voltam(van popsim meg mellem, de vékony vagyok) és akkor se tudnék hízni, ha akarnék. Más meg alapból nagyobb darab, hiába fogyózik. Ettől még nem kell senkire ráerőltetni a saját ízlésed, ha egyáltalán pasi vagy, nem csak egy agresszív dagi, aki nem kell senkinek és itt próbálja átprogramozni az emberek ízlését.

2018. jan. 18. 16:29
 23/39 anonim ***** válasza:
67%
Undorítóak ezek a képek. Plöttyedt, lefolyó hájas hát, kösz, nem, nem akarom ezt bámulni a tükörben. Amúgy meg egyértelmű, hogy egy dagi nő a kérdés feltevője.
2018. jan. 18. 16:32
 24/39 anonim ***** válasza:
67%

A te véleményed pont annyira sablonos, felszínes és értéktelen, mint bárki másé. Nem értem, miért érezted szükségét, hogy megoszd velünk.

És ráadásul hülyeségekkel érvelsz.

>Induljunk ki abbol, hogy mi a termeszetes. Kockas has egy nonek, biztos nem.

Ja, meg az sem, hogy megfőzöd az ételt, meg az sem, hogy autóba ülsz, meg az sem, hogy betömeted a fogaidat. A természetes az, hogy megfagysz egy barlangban ruha nélkül, betegen, éhezve, vagy fel sem nősz, mert elvisz a gyermekágyi láz. Hagyjuk már ezt a "természetes" dumát.

Amúgy persze, egészségtelen a nyugati ultravékony szépségideál, de annyival elintézni, hogy nem ez a természetes, rövidlátó, felszínes és ostoba dolog.

2018. jan. 18. 16:33
 25/39 A kérdező kommentje:

"Ja, meg az sem, hogy megfőzöd az ételt, meg az sem, hogy autóba ülsz, meg az sem, hogy betömeted a fogaidat. A természetes az, hogy megfagysz egy barlangban ruha nélkül, betegen, éhezve, vagy fel sem nősz, mert elvisz a gyermekágyi láz. Hagyjuk már ezt a "természetes" dumát."

Ennyi debilt egy rakasra... Megyek is innen, de gyorsan. Sziasztok!

2018. jan. 18. 16:37
 26/39 anonim ***** válasza:
60%

Deszkának lenni egyáltalán nem ugyanaz, mint amikor valakinek kockás hasa van. Csak hogy lásd a különbséget:

Deszka lány:

[link]

Fit lány:

[link]

A deszka lány a szememben olyan szempontból hasonló a kövérhez, hogy ahhoz nem kell túl sok mindent megtenni, hogy vékony legyél, elég ha alig eszel. A kövérséghez meg elég ha sokat zabálsz. Ahhoz, hogy fit legyél, rendszeresen kell edzened ésszel és keményen, tisztán kell étkezned stb. Nekem sem a vékony, sem a kövér test nem volna büszkeség önmagában, egy izmos, kidolgozott, arányos női test annál inkább.

Egyébként meg, ki nem sz*rja le, hogy neked nem tetszik a kockás has lányokon? Megnézném azért a zsírdisznó fejedet, kedves kérdező. :D

2018. jan. 18. 16:57
 27/39 anonim ***** válasza:
81%
Hát, legrosszabb rémálmomban sem szeretnék ilyen lenni.
2018. jan. 18. 17:09
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló voltam, mint a képen lévő nő, ahogy már írták előttem, inzulinrezisztencia beköszönt. Azóta lefogytam 15 kilót és minden oké.

Szóval nem túl egészséges, de ha ez neked bejön, egészségedre.

2018. jan. 18. 17:14
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

fa-szom munkahelyen megnyitottam a képeket

:DDD és hangosan beröhöügtem

2018. jan. 18. 17:17
 30/39 anonim ***** válasza:
A kérdező nyilvánvalóan férfi, aki csak piszkálni akarja az itteni lányokat.
2018. jan. 18. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!