Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég, ha egy nő elhiszi és el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég, ha egy nő elhiszi és el tudja hitetni, hogy szép?

Figyelt kérdés

Sikere lesz a férfiaknál akkor is, ha amúgy nem túl szép?

Csomó ilyet ismerek, szürke egérből "bombanők" lettek, pedig a külsejükön alig változtattak.

Ennyit számít a kisugárzás?

Átlagos vagyok, nem túl magabiztos. Sokszor azt látom, hogy a pasiknak inkább tetszenek a kevésbé jó genetikájú, de belevalóbb lányok.

2018. jan. 18. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. minden fiatal nő sikeres a férfiaknál, aki ad magára. Jó, nyilván nem mindegyik, de a többségük egészen biztosan.
2018. jan. 18. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod, valóban ennyit számít a kisugárzás. Egy önbizalomhiányos komplexusgombócra nem csak felgigyelni nehéz, hanem együtt lenni is.
2018. jan. 18. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
A kisugárzás, jelenlét kb 70%-ban határozza meg egy nő vonzerejét. Férfiaknál ez az érték még magasabb.
2018. jan. 18. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ennyit számít. Pont az az eset vagyok, akit leírtál. Gimiben szürke kisegér voltam, nem adtam magamra és önbizalomhiányos voltam. Aztán gimi után sokat változtam, elkezdtem csinosabban öltözködni(az alakom amúgy akkor is jó volt, mindig vékony voltam, csak nem emeltem ki), szemüveg helyett kontaktlencsét hordani, a hajamat vasalni és szőke ombréra festettem, mert az sokkal jobban áll...plusz olyan barátnőim is lettek, akik szépek és van önbizalmuk is. Most meg igazából akármilyen pasit megkaphatok, pedig gimiben csak a lúzerek jutottak :D Pedig csak pár dolgot változtattam magamon.
2018. jan. 18. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:

>Elég, ha egy nő elhiszi és el tudja hitetni, hogy szép?

Ez azt jelenti:

1. Ő maga elhiszi, hogy szép.

2. Minden más ember is elhiszi, hogy szép.

Ezt jelenti a szépség. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor milyen szempontból lehetne nem szép? Semmilyenből. A szépség kizárólag emberi nézőpontból értelmezhető, ezért ha valakit mindenki szépnek lát, az nem "szépnek látszik", hanem az "szép".

Szóval ez nem csak "elég", hanem ez a maximum.

2018. jan. 18. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez a kisugárzás dolog nagyon túl van tolva női oldalról. Értelemszerűen egy mosolygós lány több srácnak tetszik, mint egy folyamatosan fapofával a semmibebámuló. Egy csomó gyönyörű nőt ismerek, akik sok pasinak bejönnek és mindnek baja van a kinézetével. Ettől függetlenül nem görcsölnek és lazák.

Az meg, hogy azt látod, hogy a kevésbé jó genetikájú nőknél több pasi próbálkozik... Kérlek, mutass nekem akárcsak egyetlen nőt is az oldalon, aki nem fog valami hasonló szöveget nyomni... Naponta leírja mindenki, hogy többen próbálkoznak a vékonyabbaknál, a teltebbeknél, az alacsonyabbaknál, a magasabbaknál, a nagymellűeknél, a kismellűeknél... Mindenkinél többen, csak épp nála nem. Most akkor mi, férfiak, vajon kinél próbálkozunk? :D

A pasiknak amúgy rengeteg nő tetszik. Egyetemre járok. Van 2 lány szaktársam, akik pattanásosak, zsíros a hajuk, semmi önbizalmuk. Az egyikük még büdös is. És mégis hívták mindkét lányt már randira néhányan. Ha őket hívták már randira, akkor szinte bárkinek van esélye.

2018. jan. 18. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, a kisugárzás, ami valójában testbeszéd, mert -általában tudattalanul- mindenki olyan tartást vesz fel, ami az adott szituban kényelmes neki, és aki emberek közt is képes magabiztos és nyitott-érdeklődő maradni, az nagyon szimpatikus másoknak - könnyen ismerkedik.
2018. jan. 18. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!