Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok életetek utolsó óráiban, ha tudnátok,
hogy holnap vége a világnak? :D
Felkeresném azt a Nöt, aki a zsánerem, vagy beülnék egy jó VFTS Ladába és csapatnék mindenhol.
2010. jún. 4. 23:10
uhh..:D hát két féle verzióm van:
1, felhívnám a barátom, és egy óriásit....:D
2, a világ összes f*szságát megcsinálnám, ami beelfér egy órába..:D
meztelenl rohangálnék az utcákon, felmásznék középületekre..:D
ja meg egy rakás ordibáló kisgyereket megvernék..:D
2010. jún. 4. 23:11
megkeresném azt a közgázos csajt, akit a héten láttam. Nála szebb lányt eddig soha nem láttam. Hihetetlenül szép arca van, és a teste is gyönyörű.. sajnos azóta se tudtam róla meg semmit, pedig kérdeztem mindenkit, akit tudtam :D
2010. jún. 4. 23:14
22:59 Kééész vagy :D:D:D:D:D
2010. jún. 4. 23:15
Legyetek kib. kemények, és menjetek oda életetek szerelméhez, a legszebb lányhoz oda úgy, hogy nem lesz vége a világnak. 2dolog lesz belőle: Néhány év múlva visszatekintve úgy fogjátok látni, hogy nem is volt olyan nagy dolog mint amilyennek most érzitek, és az önbizalmatok is hihetetlen mértékben fog nőni, mert legyőztétek saját félelmeteket... És még lehet, hogy a csajnak is bejöttök... Ne tervezz, ne gondolkozz, csináld meg azonnal amikor meglátod. Spontán!
2010. jún. 4. 23:22
elmennék Las Vegasba azzal a pasival; elveszteném a szüzessém, bedrogoznák, berugnék, behúznék minden ribancnak, csapnék egy hatalmas bulit, tangában, meltartóban, necfölsőben, mini szoknyában amiben kivan a hátsóm lesmárolnák minden jó pasit, abban az állapoedban meg tandemoznék és cápákközt búvárkodnék.
2010. jún. 4. 23:28
Azt amit Steve Buscemi az Armageddonban, felvennék egy rakást pénzt és elk*rváznám. :D
2010. jún. 4. 23:35
bőgnék, kiborulnék, talán be is kattanék, ha megtudnám hogy holnap világvége!
2010. jún. 4. 23:38
őszintén szólva nem is tudom...majd ami jön ha jön
2010. jún. 4. 23:42
először kiélném a gyújtogatási hajlamomat. Felgyújtanám a házamat, felgyújtanék egy erdőt (+ a szenilis nénikét a szomszédban ... na jó, őt azért mégse :D )
Ezután megkeresném a legnagyobb tömeget a városban, majd itt meztelen elénekelnék néhány számot a tankcsapdától.
Következő lépésként keresnék egy csajt (vagy kettőt .. ha már világvége van), szereznék egy kis alkoholt, majd velük páholyból (mondjuk egy torony tetejéből) figyelném a világ pusztulását. Persze erre még várni kellene néhány órát, és várakozás közben egész biztos, hogy nem sakkoznánk...
2010. jún. 5. 00:44
Kapcsolódó kérdések: