Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltartanád életvitelszerűen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartanád életvitelszerűen a barátnődet? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
2018. jan. 12. 23:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem el fog, ha lesz gyerekünk, mert szerintünk sokkal eredményesebben lehet úgy csereket nevelni, ha az édesanya otthon van és csak a háztartás a gondja.
2018. jan. 13. 06:56
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Persze, nekem megéri, hogy minden nap elém teszi a reggelit, a vacsorát, kedvenc süteményeimet süti, soha nem fáradt, nem nyavajog, nem stresszel. De szerencsére én bőven havi millió felett keresek, emellett folyamatosan fizetek neki 2 lakáskasszát, hogyha egyszer szétmennénk legyen mihez nyúlnia. Én a régi szemlélet szerint nevelkedtem, egy férfi legyen férfi. Eszembe sem jutott volna soha egyik barátnőmnél sem, hogy hagytam volna bármit is fizetni. Persze azért ésszerű határok között mozog a dolog, ha követelőzne a gucci táskákért, azért megálljt parancsolnék, de szerencsére mindig értelmes nőket fogtam ki. Jó ez így. 42 F
2018. jan. 13. 09:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket....

Ha többen azt irják, hogy eltartanák, akkor te is elfogod a lusta, dolgozni nem akaró "lányodat" csak mert itt azt mondták?

Ha többen azt irják, hogy nem tartanák el, akkor te elküldöd mert "gyakorin azt mondták nem tarthatok el barátnőt" aztán mehet az utcára?

Mindenkinek szive joga eldönteni, mit csinál. Ha szereted annyira, és szükség van rá, tartsd el.

2018. jan. 13. 12:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Eltartom, amíg nem talál munkát.

Nemrég költözött el a gondozottja, és bár folyamatosan keres, egyelőre csak interjúkra jár.

Nem jelent gondot a dolog, megtehetem, de ő sem vakarja, hanem házimunkát 100% megcsinálja, rend van, minden nap főtt étel, néha sütemény, stb. :)

2018. jan. 13. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!