Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a barátodat/barátnődet ugyanúgy hívnák, mint a testvéredet?
Figyelt kérdés
Pl a barátod neve is Bence és a bátyád neve is Bence.
Vagy a barátnőd neve is Lilla és a húgod neve is Lilla.
Lehet hogy hülyeség, de mégis érdekel. Gondolkozz el rajta. Zavarna ez a dolog bármiben is? Mit gondolnál róla?
2016. szept. 15. 23:03
1/17 anonim válasza:
A volt baratom és a tesom neve ugyanaz volt, meg sem fordult a fejemben hogy emiatt összehasonlítsam őket valamiben is.
2/17 anonim válasza:
A párommal ez a helyzet, eleinte furcsa érzés volt, talán kicsit zavart is de hamar hozzászoktam és ez az érzés eltünt.
4/17 anonim válasza:
Engem annyira nem zavarna szerintem, bár egyszer adódott egy alkalom, mikor az én kiszemeltemet is ugyanúgy hívták mint a nővérem vőlegényét és annál picit elgondolkodtam, hogy furcsa lenne hosszútávon picit, de ez aligha tartana vissza, ha amúgy nagyon bejönne a srác.
5/17 anonim válasza:
Fú, hát ha nem îrtàl volna példát, rá nem jövünk hogy mire gondolsz. :D
7/17 anonim válasza:
Dehogy zavarna. Kepzeld el meccset nezek es azt mondom pl. Kitti hozzal nekem egy uveg sort es mind a ketten hoznanak. na szerintem inkabb elony ;)
8/17 anonim válasza:
Picit furcsa lenne, de idővel megszoknám, esetleg becenéven szólítanám a páromat.
Még nem volt olyan barátom akinek ugyanaz a neve, mint egy közeli rokonomnak.
10/17 anonim válasza:
Két férfival is jártam, egyikkel együtt is éltem, akik az egyik bátyám nevét viselték. Hivatkozásnál néha pontosítani kellett, hogy kiről beszélek, de semmi egyéb zavaró tényező nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!