Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés férfiként, ha mások nem tartják szépnek a barátnődet?
A barátomnak nyilván tetszem eléggé, hogy 3 éve nézzen engem jobb és rosszabb napokon.
Mivel munkám során párszor a kamera mindkét oldalán tudom, hogy elég megosztó a külsőm. Nem vagyok klasszikus kívánatos hölgy, inkább alacsony vagyok és kerek, de igyekszem stílusos maradni.
A legjobban mégis az zavar, bár tudom, hogy butaság, de a barátom barátai nem úgy gondolnak rám, hogy "XY csaja, tudod, az a dögös/szép" hanem az, aki okos/be tudja venni a lábujját a szájába/jól főz/stb, ami az egom ezt a részét nem táplálja.
Férfiként ez milyen érzés?
Valamit, te félreértelmezel.
Veled van, akkor te jössz be neki külsőre, belsőre. Ezt, kell, hogy érezd.
Másik, ha megszólná bármelyik barátom a párom, nem lenne a barátom. Nekem, az alacsony, testesebb lányok jönnek be. A párom is ilyen. Egyik barátomnak, majd hogy nem az anorexiás nők jönnek be. Soha egyetlen utalás sem, hogy miért ő. Az, nagy bunkóság lenne, ha megszólná, vagy megszólnám én a párját.
Más nőkről beszélgetünk, de ez tabu, hogy ki kivel van. Ez annyira magán ügy. Azt úgy sem értené meg a másik, miért pont őt szerettem meg.
"Nem mondanak rólam semmi negatívat, csak nem vagyok szerintem széplányként a fejükben."
Nekem ebből az jön le, hogy te nem vagy elégedett magaddal, mert ha az lennél, akkor nem foglalkoztatnának ilyen gondolatok annyira, hogy még gyakori kérdésekre is kiírd.
Látod, a normális férfitársaságban nincs leszólás, mert felfogják, hogy mindenkinek más a szép. A barátodnak te vagy. :)
Nem szokás a baráti/haveri körömben firtatni egymás párjainak a megjelenését. Egy bizonyos szinten ez már faragatlanságnak, taplóságnak számít, eszünkbe se jutna megjegyzést tenni vagy méricskélni őket. Meg amúgy sincs semmi jelentősége, hogy Jóska Pista mit gondol arról a Hölgyről, aki számomra a legdögösebb és akivel állandóan hemperegnék.
28/F
Tényleg be tudod venni a szádba a lábujjad?
Azosztigen!
Sokszor hallottam régen haveroktól, hogy nekem a csúnya nők tetszenek. Pedig ez nem igaz, csak megfog egy karakteres arc, szeretem a szolíd, könyvmoly kinézetű nőket, a szemüveget, vonz a karakteres orr, szeretem a kis melleket, és nem vonzanak a dús keblek.
Hogy milyen érzés volt? Semmilyen. Max visszaszóltam, vagy inkább magasról tettem rájuk, nem nekik kell, hogy tetszen a nő, nekem meg gyönyörűek voltak azok a lányok is. (Annyira azért kulturált emberekkel haverkodtam, hogy a nő előtt mindig udvariasnak voltak)
Egyébként egy idő után le is épültek ezek a barátságok, nem ezért a beszólásért, hanem mert az élet más területein is felszínesek voltak,inkább legyen csak 2-3 barát/haver, de azok normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!