Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartanád életvitelszerűen a barátnődet? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?
Ha azt mondom, igen, törlöd a regisztrációdat és inkább elmész dolgozni?
Mert akkor igen!
Nem tudom mennyire off, hogy nő vagyok. Viszont vőlegényemmel beszéltük, hogy ha majd többet keresek (most még pályakezdő vagyok, nem rossz fizuval, de lesz még jobb is), akkor majd ő lehet valamennyi ideig kicsit a hobbijának élne, és mondjuk részmunkaidőben vagy egyáltalán nem dolgozna a "polgári" szakmájában. Valamennyit úgy is kereshet, de az inkább aprópénz, és az is bizonytalan. Tudom, hogy boldog lenne tőle, és szívesen támogatom ebben. Szerintem ez nem eltartás, vagy legalábbis ezzel a fajtával szerintem semmi baj nincs.
Mondjuk nem mintha annyira megoldható lenne magyar viszonylatok között, hogy valaki életvitelszerűen, akár egész életében eltartson valakit.
Kezdodik ott, hogy sokan magukat is alig birjak eltartani.
Az eddigi megnyilvsnulasaid alapjan teged sem erint ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!