Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem bírom tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem bírom tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a barátnőm állandóan féltékenykedik és folyamatosan hisztizik mindenért. Olykor felpofoz és fojtogat is. Hisztizik ha nem veszek meg neki valamit. Mindenkire féltékeny még ha a férfiakkal beszélek akkor is. Próbáltam már vele szakítani de azt mondta hogy megöl. És folyamatosan zaklat még a munkahelyemen is. Addig könyörög vagy fenyegetőzik még ki nem békülünk. A családomat is zaklatja és hívogatja hajnali fél2-kor.

2018. jan. 8. 23:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szakíts vele amint tudsz, és mondd el neki, hogy mennyire gázul viselkedik, és rendőrt hívsz rá ha nem áll le. Nem normális. Sajnállak, és büszke vagyok rád, hogy ennek ellenére se ütötted meg, pedig kivételesen azt mondom, hogy megérdemelné... Remélem le tudod állítani valahogy.
2018. jan. 9. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Jelentsd fel, mert komoly bajod lehet belőle.

Páromnak az exe pl. széttörte dühében a berendezést, egyik ismerős volt csaja meg leöntötte őt, szerencsére nem savval, "csak" festékkel, aztán bíróságra is citálta a srácot "bosszúból", mondván, hogy megverte...

2018. jan. 9. 18:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Fúj mi folyik itt, a lányt bantotta, akit megcsalt, es folyamatosan a barátnöjére féltékeny. Pedig a kanynsk meg bamert bantha a baratnojet. Nem, hogy segitebe neki, amugy sincs a lanynsk őnbizalma se. Probalok jo lenni. De neki a jo kislsny bantja, a sajat baratnoje kihasznalha, folyton erőszakoskodik a baratnojevel, még ö vegyen neki valamit. A fiu neg semmit. Folyton az jo neki, annak segít aki azt mondta rá pl gyilkos. De a barátnöjére cseszik. Madoknak segít, de a sajat baratnöjenek meg nem. Aki jó is hozzá. A barátnöjét megveti, teszi sértést követ, el es megalazza, szoval aki szereti azt jelentése fel, de aki bantja testi sértést követ el az meg jó.
2018. jan. 9. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem is ismeritek, folyton szoringatja s nyajam, Megveri, megut egy jó kislàny. Megalàzz. Kurvsnak hiv, pedig nincs is baràtaim. De ö beszélget màsokkal. Meg is ö féltékeny és hisztizik ha bezelek valakivel. Meg a kanyokra is feltékrny. Enyi erövel ki a nem nirmalis? En, nert szeretem Engem kell feljelenteni,mert egy rendes nö vagyok? megbocsajtok mindent es szeretem, a gonosz emvereket, neg segiti neki us ök a jók? Azert en vagyok a hibas, mert szeretem a baràtom, itt ö szokott verekednu, fokytogatni kis nöi kezeim gyenge, es ha meg ûtbek zöld kek vokt szokott lenni. Kedveskedni en szoktam azt se szokott, es kikovetli eröszakis nö ketemre meg papucs vagyok. Szeretem meg is, hogy ha bànt is. Annyira szeretem a kucsipocakjàt. Rosszul esik ha bant sorok, amikor senki nem kàt de nem tudom ott hagyni.
2018. jan. 9. 22:03
 15/17 Judit58 ***** válasza:
Hulye vagy?Ez a csaj beteg- de nagyon! Lecelj le!😨😨😨
2018. jan. 10. 21:28
 16/17 anonim ***** válasza:
A baratom ver, megalàzz es en hagyom megcsal massal foglalkozik, es meg is ràm féltékeny amikor nincs is baràtaim se, nekem onbizalmam sincs nem, hogy segitenek Ezen. En szoktam kedveskedni, ö szokott eröszakis lenni, kovetelni. En neg is szeretem.
2018. jan. 11. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Ö is feltekeny masokra
2018. jan. 11. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!