Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy öngyilkosak akartatok lenni a kilátástalan párkapcsolatotok miatt? Én most azt hiszem nem bírom tovább!
Egy hülye miatt öngyilkos lennél?
Sok eszed neked sincs.
Parkapcs miatt nem,de parkapcsolati (hazassagi) kudarc miatt az egesz eletem es terveim dugaba doltek (csalad, munkahely,otthon),kovetkezo karacsonyra annyira kilatastalan lett minden h igen,elgondolkoztam rajta h mi lenne ha...
De akkor is,mint egesz eletemben tudtam h az ongyilkossag nem megoldas es ha most veget vetek neki,sosem tudom meg h lett-e volna jobb eletem.
Ra egy evre uj parom lett, megint egy ev es uj otthonom vele kulfoldon, 2ev ujabb munkanelkuliseg utan pedig allasom,amivel a korabbi fizum 2.5szereset kapom.
Mindez soha nem tortent volna meg ha belehajtok a Tiszaba 4eve.
Mas ember miatt megolni magad nem erdemes.Bar most elkepzelni sem tudod,de idovel mar te sem fogod erteni h mit szerettel rajta,olyan tavoli lesz ez az egesz.De ahhoz meg kell adni magadnak az idot.
Nem.
Egy párkapcsolatot felbontani sokkal könnyebb és még értelmes célja is van: a lehetséges jobb jövő.
Nem amiatt.
Figyelj, kizárólag ez a problémád van, vagy ez már csak az utolsó csepp a pohárban?
Nem mindegy. Amúgy ha szeretnél beszélgetni, szívesen meghallgatlak.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!