Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ítélik el az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el az emberek, ha valaki nem akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, nem vágyom komoly kapcsolatra. Van munkám, lakásom, autóm, elégedett vagyok az életemmel. Nem vágyom komoly kapcsolatra, csak a szexre, így csak laza kapcsolatot keresek. A környezetem állandóan azzal jön, hogy mikor megyek már férjhez, mikor szülök, mikor fogok együtt élni. Amikor a van.e valakid kérdésre azt válaszolom, hogy nincs vagy szánakozva néznek, vagy azt mondják, hogy dehát te olyan szép lány vagy, mi a baj veled, miért nem akar veled lenni senki?. Miért nem fogják fel, hogy ez az életforma nekem tökéletesen megfelel így egyelőre. Lehet, hogy hamarosan én is komoly kapcsolatban fogok gondolkodni, nincs ezzel problémám, csak egyelőre jó ez így.
2018. jan. 7. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A mai 40-es a noverem korosztalya abszolut szabad szellemben nottek fel ok is mint mi... ami a vilagot illeti.

Ne foglalkozz veluk. Ha valaki emiatt ledeffektezne engem az magarol allitana ki szegenysegi bizinyitvanyt es plane nem erdekelne mit gondol.

2018. jan. 7. 20:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát! :-)
2018. jan. 7. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
29F vagyok és pont az látom hogy főleg a 20as nők, lányok csak komolyra kaphatóak, még Tinderen is. Nekem meg pont az nem kell, kicsit élni szeretnék sok évnyi komoly kapcsolat után. Hol lehet ilyen gondolkozásúakat találni?
2018. jan. 7. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem ítélték el senkit, mindenki azt kezd az életével amit akar. Én szeretem, ha szeretnek és fordítva. Csak szex érzelmek nélkül nem menne.
2018. jan. 8. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!