Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el az emberek, ha valaki nem akar komoly kapcsolatot?
40 év felettiek véleményére ilyen téren ne adj. Ők még abban nőttek fel, hogy 20 évesen férjhez kell menni és gyereket szülni. Náluk sokaknál az ilyen laza kapcsolat dolog kicsapja a biztosítékot, de kit érdekel? :) Irigyek, hogy te megteheted, hogy függetlenül élj, élvezd az életet, és nem kell a férjed félrelépései felett szemet húnyni, meg a gyerekek miatt feladni a fiatalságod.
Én 21 vagyok és pont olyan, mint te. Vagyis vannak időszakok, mikor már vágynék egy kapcsolatra, de egyelőre tök felesleges lenne, még azt se tudom, hogy diploma után itthon maradok-e vagy külföld, családot is csak 5-10 év múlva szeretnék...nem akarom most senki mellett lekötni magam. Neked se kell, ha így érzed jól magad :)
Azért a mai 40-es már pont nem a "férjhez kellett menni" korosztály. :-)
Kérdező, élj úgy, ahogy jónak látod, játssz tiszta lapokkal társkeresésnél, ha épp nem akarsz komoly kapcsolatot, akkor ezzel kapcsolatban is legyél őszinte, és ne foglalkozz azokkal, akik nyaggatnak, mindenki megkapja ezeket a nyaggatásokat innen-onnan, akár férfi, akár nő, akár fiatalabb, akár idősebb.
Volt egy osztálytársnőm általános iskolában, ma már 30-as, férjnél van, és gyerek is van, előtte évekig jártak jegyben, mert meg akarták teremteni az alapokat, illetve ő mindig duci volt, és le akart fogyni gyerekvállalás előtt. Mesélte, hogy ők is mindig megkapták, mikor még jártak, akkor azt, hogy mikor lesz eljegyzés, mikor megvolt az eljegyzés, akkor azt, hogy mikor lesz esküvő, mikor az is megvolt, akkor a következő az volt, hogy mikor lesz gyerek, viccelődtünk is vele, hogy akkor meg majd az lesz a következő, hogy mikor lesz kistesó... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!