Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőzni tényleg egyenlő az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőzni tényleg egyenlő az anyagi csőddel?

Figyelt kérdés

Én alapvetően egy spórolós ember vagyok, nagyon megnézem mire költök.

De sokan írogatják hogy párkapcsolatban ez nem megy, mert a nő majd rikácsolni fog hogy erre meg arra vágyik, meg mert a barátnőit is viszik ida oda, meg reptetik őket Párizsba, meg stb.

Meg hogy egy nő gyakran agyilag se tudja felfogni hogy mit jelent pl. tudatosan spórolni valami nagyobb dologra, nem érti az egész folyamatot stb..

Szóval ha lesz barátnőm készüljek fel az anyagi csődre?

F/27

2018. jan. 7. 15:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"Mondjuk én még mindig kíváncsi lennék arra, hogy mi az a nagyobb dolog, amire tudatos spórolsz. Villa úszómedencével? 100 millió Ft-os kocsi? "

pl. ingatlan. tudod a többség szegény és bizony keményen spórolni kell ha egyszer akarunk saját ingatlant..

2018. jan. 7. 16:26
 12/21 A kérdező kommentje:

""Szóval ha lesz barátnőm készüljek fel az anyagi csődre?"

Ne, mert szerencsére nem lesz. "

Miért ne lehetne? Mert te azt mondod?

2018. jan. 7. 16:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az utazás kettőtöknek szól.

Egyébként nem tudom, erről az újdonságról tudsz-e, de nők is dolgoznak és keresnek pénzt, amiből maguknak is meg tudnak venni dolgokat.

Üdv,

egy spórolós lány, aki többet keres, mint a barátja

2018. jan. 7. 16:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi barátnőid milyenek voltak? Abból indulj ki, ne a GYK-ból.

Egyébként igen, kell költeni a barátnőre, de azért közel sem annyit mint hiszed. Nem beszélve arról, hogy ő is fog rád költeni. Ha együtt maradtok, akkor pedig közösen spórolhattok lakásra/házra.

2018. jan. 7. 16:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy kell rá költeni, hiszen ezek mind élmények. De tudod, mi is keresünk ám pénzt :D 25/N
2018. jan. 7. 16:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Keress olyan nőt, akivel hasonlít a hobbitok (vagy ha nincs neked ilyen, akkor ebben hasonlítotok, neki sem), ugyanazt az időtöltést szeretitek, pl. romantikus sétákat (amihez nem kell semmit sem költeni:))), vagy étterembe járogatás helyett otthon közösen főzicskélni, vagy moziba, színházba járni, bármi, ami "rátok szabott". Nem minden párkapcsolat egyforma, nem mindenki szereti ugyanazt. Nem mindenki olyan, hogy luxus éttermekbe viszi a lányt, van, aki felhívja magához, nem akar föltétlenül anyagilag bevágódni a lánynál.
2018. jan. 7. 16:58
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahaaaa! Azért nem fizetsz ki 1 évben egyszer kb 50.000 forintot egy nyaralásra, mert lakásra gyűjtesz. Akkor 70 éves korodra meg is lesz a garzonod, amiben majd csücsülhetsz egyedül és bambulhatsz ki a fejedből, hogy mennyi mindent hagytál ki. Aztán viszi az állam ha feldobtad a pacskert, mert gyereked nem lesz.
2018. jan. 7. 16:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Volt már valaha barántőd? Úgy írsz a párkapcsolatról mintha az valami földöntúli dolog lenne.

Nem mindenki elégíti ki a rikácsolós barátnője kívánságait,nem is kell. Ha meg olyan hülye a pasi hogy megtehetik vele a nők,hogy kihasználják az meg már az ő baja. Ha nem szeretetből adsz akármit a barátnődnek,akkor inkább ne adj semmit.

Én sose kértem semmit a pasimtól,pedig jól keres,és ha vett is valamit,ajándékba,azt megköszöntem,és ugyanúgy én is ajándékoztam neki,ha örömet akartam neki szerezni.Nem azért mert én a prostija vagyok akinek fizet és én ezért cserébe teszek valamit. Valami gond lehet a "párkapcsolat"-szó értelmezésével nálad.

Egy nő anyagilag fel se tudja fogni mit jelent spórolni? Mert minden nő gazdag családban nőtt fel,ahol elkényeztették,és megszokta hogy ő a kiskirálylány,ugye? Hol élsz te??

2018. jan. 7. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, téged ez a veszély nem fenyeget :D
2018. jan. 7. 20:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én pl évek óta spórolok nagyobb dologra (házra) nő létemre, akkor földönkívüli vagyok szerinted? :D

Amúgy tök egyszerű, ne gold digger ribit szedj fel, hanem normális nőt.

2018. jan. 8. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!