Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőzni tényleg egyenlő az anyagi csőddel?
Én alapvetően egy spórolós ember vagyok, nagyon megnézem mire költök.
De sokan írogatják hogy párkapcsolatban ez nem megy, mert a nő majd rikácsolni fog hogy erre meg arra vágyik, meg mert a barátnőit is viszik ida oda, meg reptetik őket Párizsba, meg stb.
Meg hogy egy nő gyakran agyilag se tudja felfogni hogy mit jelent pl. tudatosan spórolni valami nagyobb dologra, nem érti az egész folyamatot stb..
Szóval ha lesz barátnőm készüljek fel az anyagi csődre?
F/27
Inkább a tartalmas beszélgetéseket értékelem, mintsem, hogy fizessenek rám. Azt is tudom, hogy mit jelent, hogy spórolni.
Volt egy barátom, aki kérés nélkül költött rám, ajándékot vett (már a kapcsolat elején), el akart vinni egy drága szállodába, amit zavarónak tartottam, nem tudtam értékelni az ilyen jellegű "nagylelkűséget"
Utólag szakítottunk, és eléggé bántotta őt az, hogy "nem értékeltem a kedvességét", miközben számomra semmi jelentősége ennek, ha személyiségben nem illünk össze, hiába kedveskedik anyagilag.
Na és kutyuska, mire akarsz spórolni?
Hamis diagnózisokra (pszichopátia), vagy esetleg piára? :"D
Először magadban kellene rendet tenni.
Az utazás, amit írtál, meg pont, hogy egy életre szóló, közös élmény, amit soha senki el nem vehet tőle.
Mondjuk én még mindig kíváncsi lennék arra, hogy mi az a nagyobb dolog, amire tudatos spórolsz. Villa úszómedencével? 100 millió Ft-os kocsi?
"Szóval ha lesz barátnőm készüljek fel az anyagi csődre?"
Ne, mert szerencsére nem lesz.
22/N
"egy nő gyakran agyilag se tudja felfogni hogy mit jelent pl. tudatosan spórolni"
Attól függ, milyen nevelést kapott. Amit leírsz, csak azokra érvényes (fiúk/lányok egyaránt), akiket elkényeztettek otthon.
És mire spórolsz? Viszed magaddal a sírba, vagy ha minden nap megspórolsz 200 forintokat, akkor abból fogsz majd házat venni?
Én is spórolós vagyok, de a fillérb.@szóskodást nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!