Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a "nem" az "igen"?
Bevallom, hogy keveset tudok a női lélekről.
Nem értem a nő lélekét, hogy mikor elutasítás a "nem" és mikor felhívás keringőre.
Tehát akkor a nőnél bizonyos esetekben a testbeszédben van "elrejtve" a nem valós értelme?
Amit a férfinek jól kell megfejteni, hogy az a "nem" a testbeszéd szerint viszont egy "igen".
Nem kell, 2 bitnel tobb.
Az igen az igen, a talan az nem, a nem az nem.
Ez igaz az esetek 99,9%.
Egy szituaciot tudok, ahol a nem, igent jelent. Amikor nagyjabol kozel jartok a szexhez, de a lany nem biztos, hogy az osztoneire hallgasson vagy a bele nevelt jokislanyra. Nah ilyenkor mondja, ha probalkozol, hogy ne, de az azert van, hogy probalkozz tovabb, mert ha tul konnyen adna oda magat akkor azzal elismerne, hogy ribizli. Viszont, ha tovabb probalkozol, akkor te vagy a magabiztos ferfi aki eleri amit akar. De az a nem, ilyen jatekos. Ott is ha a hangja eroteljes Nem, akkor az is nem.
Ha egy boltos neni kerdezi kerem e a visszajarot es azt mondom nem, akkor az nem.
Ha egy ronda csavo oda jon hozzam az utcan hogy aksr engem es azt mondom nem, az nem.
Ha egy nekem tetszo ferfi bokol, kerdezi akarok e ezt vagy azt, es mar mar jatekba megy at az ismerkedes akkor igen, ott lehet hogy a nem az igen. De olyankor tudjuk hogy AZ a ferfi erti mit akarunk ;)
A tobbi meg csak idegesit, ha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!