Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél a "nem" az "igen"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél a "nem" az "igen"?

Figyelt kérdés

Bevallom, hogy keveset tudok a női lélekről.

Nem értem a nő lélekét, hogy mikor elutasítás a "nem" és mikor felhívás keringőre.

2018. jan. 5. 20:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
13%
Egyénfüggő. Valakinél a nem az NEM, valakinél meg néha igen.
2018. jan. 5. 20:05
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
A nem az nem, és csak az igen jelent igent.
2018. jan. 5. 20:07
 3/19 anonim ***** válasza:
26%
Szituációtól függ, van amikor a nem az igent jelent. Vagy fordítva? Nem is tudom, magam sem értem.
2018. jan. 5. 20:09
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Nálam a nem az nem.Az igen az igen.Nő vagyok.
2018. jan. 5. 20:09
 5/19 A kérdező kommentje:

Az baj talán, hogy "két bit"-es férfi vagyok?

Nálam a "Nem" az nem az "Igen" az igen.

2018. jan. 5. 20:12
 6/19 (:Puszedli :) ***** válasza:
24%
Ha komoly dolgokról van szó vagy rosz a hangulatom és/vagy nyűgös vagyok akkorr a Nem az nem, Az igen az igen. Mikor szexről van szó egyértelmű h felhívás és/vagy tesztelés h mit reagál a pasi rá. 20L
2018. jan. 5. 20:12
 7/19 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a nőknél a "nem" az néha, bizonyos esetekben "igen"?
2018. jan. 5. 20:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezzel játszmázik, az hülye.
2018. jan. 5. 20:18
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

Azért utolsó feltételezem ha megkörnyékezne egy gusztustalan csöves hogy dugni akar és te nemet mondasz, akkor talán komolyan gondolod, nem keringőre felhívás...

Nálam kérdező, egyértelműen érződik a hanghordozásból, gesztikulációból, hogy mikor értek mást, mint amit mondok. Ha pl a párom egy közös programunkat mondaná le, csak hogy a haverokkal menjen sörözni, azt egy "jól van, persze menj csak, nem baj" -jellegű kijelentéssel illetném, de a testbeszédem és a hanghordozásom határozottan ellene mondana a szavaimnak. Vagy pl amikor a férjemmel először lefeküdtünk, akkor következetesen mondogattam, hogy "nem fogok veled az első randin dugni", de mindeközben meg éppen gomboltam ki a nadrágom, szóval azt hiszem, ott is elég egyértelmű volt a valós érzelem.

Egyébiránt meg szerintem a legtöbbeknél komolyan vehető az igen=igen, nem=nem képlet.

2018. jan. 5. 20:19
 10/19 (:Puszedli :) ***** válasza:
16%
Nem azt mondtam h ha bárkinek bármikor nemet mondok a szex témában az igent jelent én egy párkapcsolatról beszéltem. Ha egy vad idegennek (legyen az bárki) azt mondom h nem az Nem.
2018. jan. 5. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!