Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a "nem" az "igen"?
Bevallom, hogy keveset tudok a női lélekről.
Nem értem a nő lélekét, hogy mikor elutasítás a "nem" és mikor felhívás keringőre.
Az baj talán, hogy "két bit"-es férfi vagyok?
Nálam a "Nem" az nem az "Igen" az igen.
Azért utolsó feltételezem ha megkörnyékezne egy gusztustalan csöves hogy dugni akar és te nemet mondasz, akkor talán komolyan gondolod, nem keringőre felhívás...
Nálam kérdező, egyértelműen érződik a hanghordozásból, gesztikulációból, hogy mikor értek mást, mint amit mondok. Ha pl a párom egy közös programunkat mondaná le, csak hogy a haverokkal menjen sörözni, azt egy "jól van, persze menj csak, nem baj" -jellegű kijelentéssel illetném, de a testbeszédem és a hanghordozásom határozottan ellene mondana a szavaimnak. Vagy pl amikor a férjemmel először lefeküdtünk, akkor következetesen mondogattam, hogy "nem fogok veled az első randin dugni", de mindeközben meg éppen gomboltam ki a nadrágom, szóval azt hiszem, ott is elég egyértelmű volt a valós érzelem.
Egyébiránt meg szerintem a legtöbbeknél komolyan vehető az igen=igen, nem=nem képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!