Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfi bármilyen nőknél bepróbálkozik?
Akik nem is tetszenek nekik annyira, nem fogják meg őket semmivel, csak legyen már valaki. Nem csak szex miatt, hanem kapcsolat céljából.
Honnan tudhatom akkor, hogy valaki tényleg engem akar, nem csak azért van velem, mert nő vagyok és szóbaálltam vele?
Én nem akarlak.
50-es F
A legtöbb férfi nem próbálkozik be minden nőnél.
10 év múlva már az asszonynál sem.
Meg jell próbálkozni, mert lehet, hogy külsőre "akármilyen" de belsőre ő lehet a tökéletes. Sok csajnál próbálkoztam én is, többség egyáltalán nem fogott meg, de én ismerkedni próbáltam. Ez másképp nem derülhet ki. Most lassan fél éve ismertem meg egy csajt, szintén egyből "próbálkoztam" nála, és most hogy megismertem rájpttem, hogy a legjobb nő a világon. Ezt, h nem "próbálkozok" sose derítem ki. Hűséges, aranyos, kedves, humoros, házias, jólelkű, empatikus.... a lány. Külsőre nem annyira az esetem, mégis megleltem benne a párom.
De most persze magamból indultam ki. Vannak a totál szerencsétlenek, akiknek pedig tényleg tökmindegy, csak legyen már valakijük.
Nincs ilyen. A férfiak nem próbálkoznak be bármilyen nőnél, csak aki tetszik. Max annyi lehet, hogy egyik nőnél jobban tetszik a másik, és a másik a prioritás, az előző meg a tartalék.
Akkor sem lesz igaz, ha lepontoztok. Nem próbálkoznak a férfiak bármilyen nőnél. Esetleg a nőknek "bárki"-nek tűnhet az, hogy a férfiaknak nagyon sokféle nő tetszik, míg a nők jóval válogatósabbak, lásd a 80/20-as szabály.
Szerintem legyen ket csoport, sok... szinte az ossze ferfi beprobalkozik online, eloben max 10%.
Ezt sehogy nem tudod kiszurni, ha nem tetszik nem irsz neki vissza, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!