Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijesztó egy férfi számára ha nagyon őszinte vagyok?
Elég őszinte és kritikus ember vagyok (az utóbbi leginkább magamra vonatkozik). A barátaimnak is általában ha beszélgetünk valamiről vagy tanácsot kérnek az esetek nagy százalékában tényleg azt mondom amit gondolok és ha a szituáció engedi akkor nem is finomkodok.
Ez nem azt jelenti hogy bunkó vagyok csak egyszerűen mondom el a véleményem ha valaki kérdezi.
Példa: volt egy összejövetel ,kis baráti iszogatás amire nem volt betervezve senki mas csak a legszűkebb kör ,5 lány. Az egyikük megkérdezte hogy zavar-e ha mégis eljön a barátja. Én meg mondtam hogy hát annyiban zavar hogy nem ez volt megbeszélve és az ilyesmit spec én nem szeretem (semmi bajom a sráccal egyébként).
Számotokra az pozitívum vagy inkább ijesztő? Megsértődtök azon ha valaki ennyire őszinte?
Nem zavarna, az ilyen emberekről legalább tudom, hogy nem alakoskodnak, viszont az ilyen feminista kisgyűlésektől borsódzik a hátam.
Én is szoktam haverokkal menni, de nem kezdeném el nyomni ilyen soviniszta dumát, hogy minek jön a barátnőd stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!