Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fogyasztok egyáltalán alkoholt, nem cigizem, és egyéb káros szenvedélyem sincsen, akkor én unalmas férfi vagyok a nők számára?
Ezek a páromra is jellemzők, de nem unalmas ember.
Az a baj, hogy igazából fogalmad sincs mi a baj veled, a sötétben tapogatózol. Ettől normális nők szemében nem leszel unalmas.
Nem, nálam alapból pont az kizáró ok, ha valaki cigizik, vagy egyéb káros szenvedélye van. Alkalmanként viszont nem értem, miért ne lehetne alkoholt fogyasztani, de persze nem lenne kizáró ok az, ha egyáltalán nem iszol. Sokkal jobb, mintha minden hétvégén piálnál.
21L
A műveltséget pont leszarják sajnos. Az számít inkább, hogy ki mennyire "bulizós" meg mennyire van ideje-pénze mindenféle utakra, programokra.
Elég szomorú ha csak azokat a nőket veszitek észre akik cigiznek, isznak, bulikáznak... Pont hogy belőlük van kevesebb, mint az ellentétükből. Plusz attól senki nem lesz rossz ember, ha néha megiszik egy pohár bort baráti társasággal. Ugyanígy lehet ellenszenves az, aki soha nem iszik alkoholt és lenéz mindenkit, aki viszont igen.
Amikor ilyen kommenteket látok, úgy örülök, hogy az én környezetem normális emberekből áll, és nem találkozok a való életben olyan emberekkel, mint akik itt megfordulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!