Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fogyasztok egyáltalán alkoholt, nem cigizem, és egyéb káros szenvedélyem sincsen, akkor én unalmas férfi vagyok a nők számára?
Figyelt kérdés
F/272017. dec. 10. 10:59
12/17 anonim válasza:
"Elég szomorú ha csak azokat a nőket veszitek észre akik cigiznek, isznak, bulikáznak..."
Elég szomorú, hogy sok nő még ma is úgy gondolkozik, hogy majd a férfi fogja őt észrevenni.
13/17 anonim válasza:
Ha csak ezeket a nőket látjátok, akkor őket veszitek észre. Nem tudom, miért kell kiforgatni a szavaimat. Nyilván én is észreveszek bizonyos férfiakat, ti meg bizonyos nőket.
14/17 anonim válasza:
Nem ezeken csúszik el egy férfi a nőknél. Sokkal fontosabb a kisugárzás és a férfias magabiztosság, hogy fel lehessen rá nézni.
15/17 anonim válasza:
Mutass egy embert, aki érdekessé vált a cigitől vagy az alkoholtól!
16/17 anonim válasza:
Az a kiábrándító, hogy ennyi önismereted sincs. Nem vizsgálod magadat, a hozzáállásodat, egy tök egyszerű dologra ráfogod és sírsz.
17/17 anonim válasza:
Nem, de így elsőre elég ostobának tűnsz. Nem lehet, hogy ez a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!