Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig fontosabb egy férfi számára az anyja, mint az élete párja?
Ha olyan sok hapsit próbáltál, hogy ezt általánosságban jelented ki, akkor nem csodálkoznék a helyedben. Ha nem így van, akkor valami nem okés a csávó szocializációjával.
31/f
Ez a legaljasabb kérdés, amit egy férfitől kérdezhetnek. Anya az aki felneveli, aki gondoskodik róla, és jó esetben ezért a férfi gyermeki szeretettel szereti.
A feleség az, akibe a férfi szerelmes, őt feleségeként szereti.
Ezt meg kell érteni, és nem viaskodni anyósnak és feleségnek azon, hogy kié a férfi. Mind a kettejüké, csak máshogy.
Nem.
Nekünk, egészséges kapcsolatunk van a szüleinkkel.
Az anyósommal is jól kijövök.
Havonta egyszer, mindig csinálunk egy közös ebédet, hol az egyik szülővel, hol a másikkal. Félévente meg egyszer egy nagy közös családi ebédet.
Ha segíteni kell valakinek mindig segítünk, de a szüleink meg is értik, hogy már külön család vagyunk meghagyják nekünk a teret.
(Szerencsések vagyunk.)
Én szerető családban nőttem fel, szóval nekem semmilyen gondom nem volt soha édesanyámmal.
Szerintem a páromnak bizonyítania kell(akárcsak nekem) felé, hogy valóban szeretjük a másikat és megbízunk a másikban.
Egy anyának nem kell....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!