Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mítosz vagy valóság: a nőket a pénz vonzza?
Van pénzem, szóval nem sírni akarok.
Szerintetek előbb lesz barátnőm, ha
- zara, h&m helyett elkezdek drágább helyeken vásárolni
- bkv/taxi helyett drága kocsival járok
- kiteszem az összes külföldi utas képet instagramra, facebookra
- megveszem az új iphone-t?
Tényleg ilyen egyszerű lenne?
#8 Jól leírta. Igen, a pénz a legfontosabb. Mindig is tagadni fogják, de ettől még így van.
Viszont ahogy elöttem is írták, önmagában édes kevés. De ha talpraesett vagy, akkor brutális nagy segítség. Talpraesett viszont hiába vagy, ha nincs pénzed.
Egy jó, nagy autó már önmagában sokat számít. Még akkor is, ha azt hiszed, hogy nem is tud róla a csaj. Nekem így maradt a nyakamon az asszony. :-(
Meg akarom érteni. Rengetegszer megkérdeztem már itt, soha nem válaszoltak.
Te is csak terelsz. A probléma kitalált.
Most se válaszolsz. Ez kezd gáz lenni.
Mivel lesz egy nőnek több, ha neked drága autód van? Nos?
#28 Hát jó. Tudom, hogy galambbal fogok sakkozni, de legyen.
Ha egy férfi talpraesett, és dolgozik, akkor sok pénze van. Ha a férfinek sok pénze van, annak a következménye a drága autó, és telefon. Ebből látszik, hogy idális férj, és apajelölt. Hiszen nem drogozik, és nem is lecsúszott alkoholista.
Ezért tetszik a nőknek, a pénzes férfi. Az a nő akit egy ilyen férfi a kegyeibe fogad, sokmindent megkap a férfitól. Olyan helyekre jut el, amire soha nem is lenne pénze. Olyan ékszereket kap, amiket nem vehetne meg magának. És még sorolhatnám. Hisztizhetsz, kóstólgathatsz, de a nők elenyésző kivételell a pénzesebb férfiak felé hajlanak. Nem véletlen, hogy egy trabantos mennyasszonyát, bármelyik mercis férfi elszedi.
Várom az ész érveidet, de nem a rögeszmédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!