Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mítosz vagy valóság: a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mítosz vagy valóság: a nőket a pénz vonzza?

Figyelt kérdés

Van pénzem, szóval nem sírni akarok.

Szerintetek előbb lesz barátnőm, ha

- zara, h&m helyett elkezdek drágább helyeken vásárolni

- bkv/taxi helyett drága kocsival járok

- kiteszem az összes külföldi utas képet instagramra, facebookra

- megveszem az új iphone-t?

Tényleg ilyen egyszerű lenne?

2018. jan. 4. 18:38
1 2 3 4
 11/32 manó1235 ***** válasza:
Hozzám odajöhet akármilyen kiöltözött legújabb iphone tulajdonos srác, ha bunkó és lekezelő vagy megvásárolható tárgynak tekint, átnézek rajta. Sosem a pénz érdekelt, nekem a kisugárzás a lényeg, fogjon meg benne valami, és ne az milyen cipője van, vagy hogy konditerembe jár, vagy milyen kocsija van. Akit ez vonz az olcsó, az nem nő. Persze fel lehet hívni vele a figyelmet magadra, csak nem mindegy milyen lányok figyelnek fel rá. :D Üresfejű barbik ezrével rohangálnak az utcán, a közösségi oldalakon, még szép hogy erre mennek, jön a nagy következtetés.. aha neked van sok pénzed, akkor neki dolgozni sem kell és mindent megkap. Aki így gondolkodik már régen rossz, de legalább tudnak "gondolkodni" mert az az igazsság hogy két normális mondatnál többet nem lehet beszélni velük. De amúgy igen, kérdésedre a válasz, velük ilyen egyszerű. 24/L :D
2018. jan. 4. 19:25
 12/32 anonim ***** válasza:
54%

Én is átnézek az ilyen pasikon. Nincs benne semmi egyedi, semmi értékes. Tucat, nem fog meg. Meg nincs is viccesebb, mint egy divatmajom, ájfónt lobogtató nagyzolós kisfiú. :D

Az az igazság, hogy amelyik nőnek ennyi miatt jobban fogsz kelleni, azzal nem éri meg együtt lenni. Akivel megéri együtt lenni az át fog ezeken nézni, és nem fog neki imponálni. A kérdésre a válasz attól függ milyen nőt akarsz. Ha anyagias, felszínes, éretlen kislányt akkor ez nagyszerű taktika. Ha komoly kapcsolatot szeretnél érzelmekkel, akkor ennél ezerszer többre lesz szükséged, és nem külső dolgokra.

2018. jan. 4. 19:41
 13/32 anonim ***** válasza:
54%
Ezzel csak plázaqrvákat szerezhetsz, mondjuk azt minden ujjadra. Viszont akkor tudomásul kell venned hogy NEM TÉGED hanem a pénzed szereti. Ha nincs lóvé, a p1n@ sem lesz többé elérhető...
2018. jan. 4. 19:44
 14/32 Béla. A Király. ***** válasza:
42%

A különbség kettőnk között az, hogy nekem nincs szükségem több agyra, nem úgy mint neked.

Megtehetném, hogy a legújabb félmilliós ájfónt villantsam, megtehetném, hogy Gant, Breitling és hasonló helyeken ruhazkodjak, de nem teszem, mert nem érdekel. Inkább gyűjtök saját lakásra, és a C&A-ban, meg H&M-ben vásárolok leginkább. Egy 4 éves kínai telefont nyomkodok, mert nekem megfelel, ahogy kocsit se vettem, mert van honnan kölcsön kérnem, ha szükségem lenne rá, és munkához nem kell, Budapesten lakok. Cserébe lesz egy saját tehermentes 90nm-es lakásom a budapesten 34 éves koromra.

Egy barátnőmet se a pénzem fogta meg. Senkinek nem kötöm az orrára a kapcsolat elején, hogy mennyit keresek. Mégis több és jó kapcsolatom volt már, mint sok itt síró 40-es szűznek, pedig csak 27 vagyok. Tudod megfelelő helyen kell keresgélni, nem az aranyásó luxuspicsàkat kell alapul venni.

2018. jan. 4. 19:54
 15/32 anonim ***** válasza:
37%
Ó, dehogyis, a nőknek nem ez számít... DEEE!!! IGENIS EZ SZÁMÍT!!!
2018. jan. 4. 19:57
 16/32 A kérdező kommentje:

Feltettem egy kérdést, ennyi volt a "bűnöm". Te támadtál rögtön rám igazi intelligens emberhez méltóan.

A pénzügyi helyzetedre meg nem reagálnék, nem volna fair.

2018. jan. 4. 20:01
 17/32 anonim ***** válasza:
Ez megint olyan, hogy valakinek igen, vonzó a pénz, van akinek még még vonzóbb, van akinek még az egyik legfontosabb dolog az életben.
2018. jan. 4. 20:03
 18/32 anonim ***** válasza:
De most komolyan mondjátok már meg, hogy a gyakorlatban ez hogy működik. Neked sok pénzed van. Ha elhívsz valakit randizni, adsz neki pénzt? Hogy befolyásolja ez őt?
2018. jan. 4. 20:20
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
#18: Látja, hogy mivel érkezem, vagy Lexus GS 450h-vel, vagy egy régi ütött-kopott Fiat Tipóval. Látja, hogy egy menőnek látszó gagyi, 2500 forintos, no name kínai órát viselek, vagy egy 4 millió forintos Seiko SBGC01-et. (Fura módon, a márkákhoz és a típusokhoz mindig k#rva jó szagreceptoruk van a nőknek.) Simán belokalizálnak a társadalmi pozíciókon belül néhány paraméter alapján.
2018. jan. 4. 20:30
 20/32 anonim ***** válasza:

Én szerintem a nők nem a gazdag pasikra buknak, szerintem a szegényekre sem, hanem azokra akik felett ugymond tudnak parancsolgatni, anysskodni, és stb tehát ösztönösen.

Akik mellett tudnak későbbikeben gyereket szülni és stb.

Szerintem az alfahimekre buknak, tehát hiába vagy gazdag, ha nem értesz semmire, nem vagy erős, és stb.-

Én azt vettem észre, a legtöbben mint az alfahimekre vannak, pl egy TEKES kommandos, neki biztos van barátnője. , plussz még egy TEKES viszonylag jol keres,

Tehát a nőket szerintem nem csak a pénz érdekli sőt, hanem inkább az igazi védelmező, megvédi a lányt, nem kell nélkülöznie, megtud javitani dolgokat, a férfi , ez melett még hűséges sis szerintem ezekre buknak,

Csak nehéz nekik találni, de amugy ők sisncsenek egyeüdl mmármint a lányok, aki akar az ugyis talál párt magának, ellentétben egy férfival.Férfia versenyeznek egymással nők terén, nőknek csak választani kell.

Nekik nem kell jol kinézni, a nőies egyébként is, az a kicsit testesebb alkat jobban látszika fenék,a mell, és stb, tehát a nőknek nem kell megszenvedni egy kapcsolatért nincs versengész egymás között hogy jaj ez jó pasi, és akkor egyszerre versenyeznek érte 150-en. Ahogy az sincs hogy ha egy férfi kiir egy kérdést hogy lányokkal, szeretne ismerkedni, nem irnak neki, forditva igen ha egy lány akar ismerkedni ráirnak vagy 200-an.

Tehát nőnek könnyebb dolga van. na de azt se felejtsük el hogy a természet, mégse könnyíti meg, mert ha például találnak egy hűséges pasit és gyerekük lesz, de a pasi elhaggya, akkor a nőnek egymaga kell felnevelnie a gyereket és stb-

És itt jön az hogy itt már a természet, fordit és egyenlővé teszi.

Tehát végeredményben egy férfinak kell küzdeni egy kpacsolatért vagy hogy legyen csaja, vagy sikerül vagy nem, sokan vannak egyedül, egy nőnek nem kell küzdeni, viszont fenáll aza veszélye hogy bármikor egyedül marad és akár egy gyerekkel.

És öreg korukra már snekinek sem fognak kelleni.

2018. jan. 4. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!