Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy lány inkább normálisan szeretne enni, mint extrém alacsony súlyt tartani?
Aki genetikailag nem nagyon vékony, nyúlánk alkat alig 40kg-val, annak nagyon nehéz, kb szenvedés ilyen súlyt tartani.
Aki meg genetikailag vékony, az bármit megehet, sose fog rajta meglátszani.
Miért baj, ha valaki inkább a normális étkezést (tehát nem minden cukormentes, szénhidrát mentes, só mentes) választja, azt eszik, amit szeretne, de mértékkel, így sose lesz vékony (hanem mondjuk 55-60kg között), ahelyett, hogy az egész életét a diétának szentelné?
Egyébként vicces, hogy próbálkozik ezzel a 110 -es szabály módosítással.
Összehasonlítottam a 2 módszer eredményét
150 40 45
160 50 54
170 60 63
180 70 72
Egy 150 centis embernél még valóban 5 kiló (azaz 12%) eltérés van a két módszer között, de egy 170 centis embernél már csak 3kg, azaz 5%.
Tehát az ő módszere is csak a nagyon alacsony emberek esetében kedvez, egy 170 centis estében már teljesen mindegy, hogy melyiket vesszük ökölszabálynak :)
Nem módosítottam a 110es szabályon, csak leírtam hogy én másképp ismerem, ami szintén helyes eljárás, te idióta fasz.
Leszarom hogy a koxos undorítófejű testépítő "csajod" 48 kg, ami lehet kamu is, honnan tudod hogy tényleg annyi? Mondhat magáról bármit vagy közjegyzői hitelesítést is csatolt netán? :)
Szánalmasak vagytok ha nem tudjátok elképzelni hogy 160/60 kg mellett is lehet valaki VÉKONY (NEM SOVÁNY, ANOREX VAGY SKINNY), ezek szerint a női anatómiát nem ismeritek. Ennyit rólatok, remélem mindenhová mérleggel jártok. :)
nem utolsó, nem járunk mindenhova mérleggel, csak nem relativizáljuk azt, ha valaki el van hízva:
Na jó, inkább ne égesd magad tovább, ez már nagyon szánalmas, ahogy (egyszerre több accountról) elképesztően aggresszívan fröcsögsz, látszik, hogy ráléptek a tyúkszemedre, de ne másra vetítsd ki ezt a tömény frusztráltságot légy szíves. Kiss Virág meg nem a csajom :D bár szerintem a legtöbb férfi nagyon örülne Virágnak, nevetséges, ahogy a külsejét degradálod, bár persze ízlések és pofonok (itt inkább irigység?), de most a testtömegről volt szó, egy testépítő pedig nem nagyon tud hazudni erről, csak mondom. Én ezzel befejeztem, nagyon sajnállak, tényleg.
Kérdező, neked pedig nem kell fogynod egy grammot se, mint ahogy már írtam.
170/55 teljesen jó.
Tudod, hogy néznek ki azok a lányok, akik olyan "sokat esznek" - aztán kihányják :D -, mégis 43 kilósak? Mint a sok kajazavaros csontváz.
Ne irigykedj rájuk, semmi jó nincs az életükben. Kajálnak a külvilágnak, aztán otthon fosatják magukat meg dugdossák le az ujjukat, hogy okádhassanak.
Vagy épp semmit nem esznek és folyamatosan fáznak, betegesek és kedvetlenek.
Én egészségesen kajálok, 169-hez vagyok 53-54 kiló, de pl 60-nal is vonzó, csinosan nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!