Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális, hogy 24 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, hogy 24 évesen családot, férjet, kisbabát szeretnék?

Figyelt kérdés
A barátnőim, ismerőseim körében mindenkit eljegyeznek, mindenki terhes és mindenki babát szül. Én is nagyon szeretem a kisgyerekeket. Imádok másokról gondoskodni. Van a családban egy kisgyerek, imádok vele játszani, foglalkozni, gondoskodni róla. Nagyon erősen bennem van az anyai ösztön, és olyan szomorú vagyok, hogy még párom sincs, nemhogy gyerekem. Persze az anyagi meg egyéb feltételek nincsenek meg hozzá egyelőre egyedül, de annyira fényévekre érzem magam a többiektől. :( Nem akarok annyira idősebben anya lenni, fiatal anyuka szeretnék lenni... Még egy párkapcsolatot kialakítani idő, meg mire megkomolyodik köztünk a helyzet annyira, hogy kisbaba is lehessen... Úgs érzem, kifutok az időből, vagy nemis tudom... :( Kicsit aggódok, hogy nekem mi van, ha nem fog összejönni.
2017. dec. 30. 05:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
#6 miért lenne az a normális, hogy 24 évesen valaki anya akarjon lenni? Ha nem akarok, akkor nem vagyok normális? Úgy bírom az ilyen szűklátókörű embereket. Én majd 28-30 körül szeretnék gyereket, akkor is nagyon fiatal leszek még, de legalább lesz már egy biztos anyagi hátterem, szeretnék még gyerek előtt sokat utazni, kipróbálni magam pár évig a munkámban, amiért éveket tanulok, meg egyszerűen csak kiélvezni a szabadságom. Ahogy a világban látom, szinte sosincs jó vége annak, ha valaki nagyon fiatalon vállal gyereket, a házasságuk legtöbbször válással végződik, pár éven belül rájönnek, hogy nem éltek a gyerek előtt, meg ilyesmi. Persze, cuki egy baba, csak a szülői lét ennél kicsit többről szól.
2017. dec. 30. 09:06
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Normális, ha tényleg melyről, belülről jön, és 30 évesen majd nem fogod azt érezni, hogy lemaradtál valamiről, nem élted ki magad, és lépsz le bepótolni.

(Bár a közvélekedés szerint ezt a férfiak csinálják, a valóság sajnos az, hogy a nők is).

2017. dec. 30. 09:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne aggodj,mindjart kapod az üzeneteket privátban és válogathatsz az apajelőltekből-)
2017. dec. 30. 09:44
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Az isten mentsen meg az ilyen nőktől. A legjobban azokat bírom akik tinderen pár óra csevegés után felhozzák a babaprojektet.
2017. dec. 30. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
jobban agodnek ha csak ugy szulnel valakinek gyereket mert trendi es elhitetned maggaddal hogy meg szereted is. Majd 2-5 ev elteltevel a munka tRsad pocset nyalnad mert te gondolkodas nelkul csaladot akartal. tehat inkabb hagyda sorsra hogy mit hoz neked. nem szabad azert elmenni az elso emberrel a hivatalba .
2017. dec. 30. 10:46
 16/16 anonim ***** válasza:
44%
#11, nem te attól vagy nem normális, hogy olyanon pufogsz, amit senki nem állított. Hogy egy nő gyereket akar az tök normális dolog, akárhány éves, azt meg senki nem írta, csak csak és csak az a normális, ha valaki 24 évesen akarja ezt - és mindenki már meg nem normális.
2017. dec. 30. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!