Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha senki nem ír rá a feleségemre. Ez igaz lehet?
Én törölni szoktam ezeket, nem írok vissza. Vad idegen embernek miért is írnék?
Szerintem ő is csak simán törli ezeket, nem foglalkozik velük. Nem tudom ezzel mi a baj... Ennyire féltékenykedő vagy mindig vagy más oka van, h tudni akarod írtak-e neki?
Mifelénk kb. senki nem szexpartner keresőnek használja a fb.-t.
Én taĺán évente nézem az engedélykéréseket, van 10-15 már törölt profiliktól 1-2 meg prostiktól.Én se számolok be ezekről. Miért vagy annyira biztos abban, hogy kap leveleket és el is tikolja?
Az a bizonyíték, hogy nincs semmi jele?
Veszélyes észjárás.
Rám soha nem írt senki. Szóval miért ne lehetne igaz?
Amúgy meg mi van, ha ráírnak? Ha ő nem ír vissza, akkor az téged miért zavar? Inkább örülnöd kéne neki, hogy hűséges, nemde?
Attól is függ mennyire aktív a facebookon.
Én most, hogy a vállalkozásom stagnál (mezőgazdaság) beléptem pár sorozatos csoportba, kommenteltem.
Jött is egy-két üzenet.
Megjegyzem, nálam kint van, hogy elvált.
De amíg csak az üzenetküldés funkcióját használtam az oldalnak, egy felkérés se jött.
Hatalmas gondok vannak nálatok.
Azonnal kezdj őszinte kommunikáció gyakorlásába vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!