Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha senki nem ír rá a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha senki nem ír rá a feleségemre. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés
Egy átlagnál szebb külsejű nő a feleségem. A féjszbúúúkon, soha egy férfi sem írt még rá, legalább is ő ezt állítja. Átlagos nőknek is írogatnak, tartok tőle, hogy azonnal törli, és letagadja az ilyeneket nekem. Erről mi a véleményetek? Van itt olyan nő, akire még senki sem írt? Igaz lehet?
2017. dec. 29. 22:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Én törölni szoktam ezeket, nem írok vissza. Vad idegen embernek miért is írnék?

Szerintem ő is csak simán törli ezeket, nem foglalkozik velük. Nem tudom ezzel mi a baj... Ennyire féltékenykedő vagy mindig vagy más oka van, h tudni akarod írtak-e neki?

2017. dec. 30. 08:18
 32/36 anonim ***** válasza:

Mifelénk kb. senki nem szexpartner keresőnek használja a fb.-t.

Én taĺán évente nézem az engedélykéréseket, van 10-15 már törölt profiliktól 1-2 meg prostiktól.Én se számolok be ezekről. Miért vagy annyira biztos abban, hogy kap leveleket és el is tikolja?

Az a bizonyíték, hogy nincs semmi jele?

Veszélyes észjárás.

2017. dec. 30. 09:19
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Rám soha nem írt senki. Szóval miért ne lehetne igaz?

Amúgy meg mi van, ha ráírnak? Ha ő nem ír vissza, akkor az téged miért zavar? Inkább örülnöd kéne neki, hogy hűséges, nemde?

2017. dec. 30. 10:03
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ mennyire aktív a facebookon.

Én most, hogy a vállalkozásom stagnál (mezőgazdaság) beléptem pár sorozatos csoportba, kommenteltem.

Jött is egy-két üzenet.

Megjegyzem, nálam kint van, hogy elvált.

De amíg csak az üzenetküldés funkcióját használtam az oldalnak, egy felkérés se jött.

2017. dec. 30. 10:50
 35/36 anonim ***** válasza:
77%

Hatalmas gondok vannak nálatok.

Azonnal kezdj őszinte kommunikáció gyakorlásába vele.

2017. dec. 30. 11:31
 36/36 A kérdező kommentje:
#35 Köszi. Ha lehetne beszélni vele, akkor nem itt kérdeznék...
2018. jan. 2. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!