Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha senki nem ír rá a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha senki nem ír rá a feleségemre. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés
Egy átlagnál szebb külsejű nő a feleségem. A féjszbúúúkon, soha egy férfi sem írt még rá, legalább is ő ezt állítja. Átlagos nőknek is írogatnak, tartok tőle, hogy azonnal törli, és letagadja az ilyeneket nekem. Erről mi a véleményetek? Van itt olyan nő, akire még senki sem írt? Igaz lehet?
2017. dec. 29. 22:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
12%

Biztos hogy hazugság.

Még a ronda nőkre is sokan ráírnak a facebookon.

Nagy rá az esély hogy a nejednek a farkukat is küldözgetik egyből fbon.

Üdv az internet korában!

2017. dec. 29. 22:52
 2/36 anonim ***** válasza:
15%
Gyanus. A nők baromi sunyik, rafináltak. Lépj be a profiljába oszt nézd meg.
2017. dec. 29. 22:52
 3/36 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem én átlagos nő vagyok és mégis...
2017. dec. 29. 22:53
 4/36 anonim ***** válasza:
20%
Nővérem hónapok után feltöltött magáról egy képet, és máris jöttek a barátnak jelölések és üzenetek. A feleséged titkol valamit, vagy csak nem szeretné, hogy feleslegesen féltékenykedj.
2017. dec. 29. 22:55
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, azért ismerősök néha ráírnak egymásra.

Lehet egy teljesen neutrális kép van kint róla, vagy ott van státuszban, hogy férjezett.

2017. dec. 29. 22:56
 6/36 anonim ***** válasza:
95%
Én is átlagos lány vagyok és soha nem írt még rám senki.
2017. dec. 29. 22:59
 7/36 anonim ***** válasza:
99%
Miert irnanak konyorgom. Az en facebokomon csak azok vannak akiket a valos eletben ismerek, ismeretlenek nem tudnanak irni akker sem ha karnanak. Ugy van beallitva, hogy csak a sajat barati korom tud ram irni. Rnadom ismeretlenek szamara a keresoben sem jelenik meg semmi rolam. Azonkivul a statuszomban ott van hogy ferjezett vagyok. Nem mindenki hasznalja tarskeresonek a facet...
2017. dec. 29. 23:01
 8/36 anonim ***** válasza:
93%

Ha idegen ír rá az külön mappába kerül, nem oda ahova a többi beszélgetés. Az 'engedélykéréseknél' azt hiszem. Ha azt a mappát nem nézegeti lehet észre sem vette, hogy írtak neki.

Magamból kiindulva meg azt mondanám, hogy nekem is írnak néha férfiak, de olvasatlanul törlöm az üzeneteket, a páromnak nem szoktam mondani, minek idegesítse magát a semmin.

27/N

2017. dec. 29. 23:16
 9/36 A kérdező kommentje:

Arckép van kint profilképnek, amin még jobb nőnek tűnik, mint valójában.

Idegen is tud neki írni, de akkor csak jelez, hogy valaki írt neki, és az illető nem kap visszajelzést.

Beléptem, és egy üzenet, vagy üzenetküldési engedélykérés sincs neki.

Már több profilképet is váltott, és mindegyiken mutatós volt.

#8 Engem meg pont ez idegesít, hogy miért nem mondja el? Miért oka van eltitkolni?

2017. dec. 29. 23:19
 10/36 anonim ***** válasza:
93%

Kifejezetten szép nő vagyok, de nekem sem írnak sokan. Lájkot sem kapok sokat, mert nem vagyok népszerű, nem járok sehová. Sokan nem is tudják, hogy létezem.

Szóval igaz lehet, igen. De nincs is értelme ezen agyalni.

2017. dec. 29. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!