Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha senki nem ír rá a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha senki nem ír rá a feleségemre. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés
Egy átlagnál szebb külsejű nő a feleségem. A féjszbúúúkon, soha egy férfi sem írt még rá, legalább is ő ezt állítja. Átlagos nőknek is írogatnak, tartok tőle, hogy azonnal törli, és letagadja az ilyeneket nekem. Erről mi a véleményetek? Van itt olyan nő, akire még senki sem írt? Igaz lehet?
2017. dec. 29. 22:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Nekem sem írnak, bár én örülök neki, ezért állítottam ne mindenféle korlátozást.
2017. dec. 30. 00:59
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Az világos ebböl, hogy qrva fétékeny fajta vagy!
2017. dec. 30. 01:13
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok: én azért nem mondom a páromnak, mert nincs jelentősége, ha idegen ír rám, meg se nézem, csak törlöm. 2 perc múlva már el is felejtem, mert nem érdekel. Lehet, hogy a feleségedet pont ennyire nem érdekli más férfi.

Bízz egy picit benne és őszintén kívánom, hogy ennél nagyobb bajotok ne legyen soha.

2017. dec. 30. 02:07
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se ír senki csak a szokásos barátok.

Ne legyél ekkora féltékeny idióta mert a nejed végül találni fog egy jobbat mint te (és jól tenné!!!)

2017. dec. 30. 05:29
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Normalis no emlitesre meltonak sem talalja ezeket az esetleges szanalmas beprobalkozokat, akik naponta 20 puncira rairnak.

Aztan, lehet, nem irnak. Attol fugg, milyenek az ismerosei, es azok ismerosei. Minel gagyibb a kor, annal tobb a beprobalkizo.

2017. dec. 30. 07:00
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Soha senki nem írt rám még fb-on,nagyon csúnya vagyok ezek szerint :D
2017. dec. 30. 07:14
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Atlagos nő vagyok, nem szoktak ram irni, eleve csak a parommal van kint kepem es a statuszom is egyertelmu. Ha irnanak se irnek vissza mert nem erdekelnek.
2017. dec. 30. 07:50
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Lehet úgy van beállítva a profilja, hogy idegenek nem is láthatják.

És ha írnak és nem mondja el? Valószínűleg törli mert nincs jelentősége.Én sem rohanok a páromhoz hogy ezt nézd!!!Törlöm és már el is felejtettem.Ennyi.

2017. dec. 30. 08:00
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja és lehet csak neked átlagon felüli.
2017. dec. 30. 08:00
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

1. Nyilván neked átlagon felüli, hiszen feleségül vetted.

2. Ha úgy van a Facebook beállítása hogy idegenek ne találjanak rá, akkor persze hogy nem kap üzeneteket.

3. Idegenektol engedelykeresek ekerkezhetnek, amelyeket akár olvasatlanul el tud utasítani.

4. Miért kellene beszamolnia főleg ha nem válaszol? Hogy aztán ellenorizgesd meg feltekenykedj még jobban?

5. Ne legyél ennyire f.@sz, mert joggal fog lecserelni valami értelmesebb férfira, aki megbizik benne.

2017. dec. 30. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!