Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha senki nem ír rá a feleségemre. Ez igaz lehet?
Figyelt kérdés
Egy átlagnál szebb külsejű nő a feleségem. A féjszbúúúkon, soha egy férfi sem írt még rá, legalább is ő ezt állítja. Átlagos nőknek is írogatnak, tartok tőle, hogy azonnal törli, és letagadja az ilyeneket nekem. Erről mi a véleményetek? Van itt olyan nő, akire még senki sem írt? Igaz lehet?2017. dec. 29. 22:49
11/36 anonim válasza:
Ez a felnott rovat.
Ultra gaz ezen rugozni.
13/36 anonim válasza:
Ez nem eltitkolás. Mi értelme bejelenteni, hogy "szívem, ma nekem dörgölőztek ketten, az egyik kollégám szexuális utalást tett, egy építkezés mellett undorítóságokat mondtak, és rám írtak facen".
Jelentsen minden nap? Unalmas.
14/36 anonim válasza:
Én néha azon csodálkozom, és tartom egyben félelmetesnek, hogy mai világban ilyen gyerekes emberek, -nem csak a kérdezőről beszélek-, házasok, esetleg gyerekesek.
15/36 anonim válasza:
Úgy értem, gyerekesen gondolkodnak és családosok.
16/36 A kérdező kommentje:
Dehogy is, nem azt várom, hogy bejelentse. De azért elvártam volna, egyet-egyet, eleinte megemlítsen, és hogy ne tagadja le. Az első kettő után már én sem foglalkoznék ezzel, de így hogy semmi nincs gyanús lett. A válaszokból is azt szűröm le, hogy valószínűbb, hogy törölte, mint az, hogy senki sem írt neki.
2017. dec. 30. 00:02
17/36 anonim válasza:
Valószínű, hogy azért nem mondja, mert nem akarja hogy aggódj.
19/36 anonim válasza:
Két opció van, vagy van annyi önbizalmad, hogy ne foglalkozz ezzel a témával - bár én még egy nőmtől sem kérdeztem meg, hogy hányan írtak rá -, vagy magánnyomozósdit játszol de az veszélyes játék, mert könnyen paranoidot csinál belőled.
20/36 anonim válasza:
És ha írt valaki a feleségednek? Minek ezzel foglalkozni? Ő sem foglalkozik vele.
Gond akkor lenne, ha a feleséged bombázna idegen férfiakat szexuális tartalmú üzenetekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!