Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondolnátok, ha egy férfi folyton bámulna titeket a boltban, amíg mondjuk sorban álltok? :D
Figyelt kérdés
Csak mert én ma poénból folyton bámultam egy nőt, akin látszott, hogy zavarban van. Ő is folyton rám nézett, de szerintem csak azért, hogy még mindig bámulom e. :D Amikor ő fizetett, akkor hosszabban egymás szemébe néztünk, de közben hirtelen elkapta a szemeit, majd visszanézett. Látszott rajta, hogy zavarban van. :D Nem hiszem, hogy tetszettem neki, bár nem nézett csúnyán, inkább csak olyan esetten, és amikor végzett, még utána is visszanézett rám. :D Nekem sem volt közömbös egyébként. Még sose csináltam ilyet, de tök jó volt.2017. dec. 29. 17:19
11/11 anonim válasza:
6-os válaszoló vagyok... elég kamukérdésnek tűnik. de ha nem az-> egyébként sajnos néha van részem nekem is ilyen bámulós játékban, olyankor mindig elkerülöm a fiúka (és direkt nem férfi!) pillantását, mert egyszerűen nemkívánatos. metrón szoktam azt csinálni, hogy ha egy idősebb férfi bámul, akkor visszabámulok és farkasszemet nézünk, csak én ilyenkor flegma képeket vágok és kellőképpen éreztetem, hogy nem vagyok benne a buliban. általában én nyerek, ha nem, akkor elmosolyodom és félrenézek, de az a mosoly is inkánn kinevetés, mintsem flörtölés. roppant bunkó szokás egyébként más embereket ilyen szinten megbámulni...hiába néznek vissza, csak azért tezsik, hogy meggyőződjenek, bámulja-e őket még egy majom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!