Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jön össze végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze végre valakivel ez a szerencsétlen? Egyszerre érzek utálatot és szeretetet, ilyen még nem volt.

Figyelt kérdés

Annyira felbasz, hogy ilyen nyámnyila, legszivesebben megverném, aztán megerőszakolnám.

De legalább jönne össze valakivel, ha nem is velem.. Legalább nem lógna a levegőben ez a kilátástalanság...

Meg össze szoktunk állni egy másik lánnyal, és szidjuk, hogy milyen mulya, biztos köcsög... pedig legbelül tudjuk, hogy tuti nem az, meg tudom, hogy neki is bejön. Csak olyan irritáló az egész szituáció, nem tudom elmondani, nektek volt már ilyen?

Mielőtt jönnének a kommentek h mekkora tahó vagyok, én pont nem szoktam őt bántani, de az érzéseimet nem én irányítom!

2017. dec. 28. 23:46
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
87%
Keresi azt, akiért megérné harcolni, küzdeni. Nem áll össze fűvel fával... Főleg olyan frusztrált p.csákkal nem, mint ti. :D
2017. dec. 28. 23:58
 12/44 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom ez valami szűkebb közösségben zajlik, ha ennyit tudtok nevetgélni rajta.

Ő meg gondolom nem mer elhívni senkit, hogy ne legyen égő az egész társaság előtt, hogy nemet mondott neki valamelyik. Meg utána már ciki máshoz is odamenni abból a társaságból.

2017. dec. 28. 23:59
 13/44 anonim ***** válasza:
97%
Akkor miért nem hívod el te randira? vagy szervezel neki egy vakrandit?
2017. dec. 29. 00:20
 14/44 anonim ***** válasza:
38%
anyuci, egy igazi férfi kellene melléd, aki naponta jól helyrerak, és nem lenne ekkora szád.
2017. dec. 29. 03:24
 15/44 anonim ***** válasza:
63%

Lehet, hogy félénk fiú, nincs semmi önbizalma, ezért nem mer megszólalni sem. Te pedig még meg is vernéd és kigyúnyolod. :(

Ettől aztán tuti jobb lesz az önértékelése...

2017. dec. 29. 05:15
 16/44 anonim ***** válasza:
91%

Kerdezo, egy ovodas ertelmesebb mint te.

Mit keres a felnott rovatban ez a kerdes? Meg dedonak is gyenge.

2017. dec. 29. 06:53
 17/44 anonim ***** válasza:
92%
Tini kategória nem itt van. Felnőttek nem ilyen gyerekesek, jobb esetben
2017. dec. 29. 07:44
 18/44 anonim ***** válasza:
83%
Te még éretlen gyümölcs vagy...azt meg csak a tapasztalatlan emberek fogyasztják, aztán már ők sem.
2017. dec. 29. 08:14
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Csak óvatosan ezekkel a magasröptű dumákkal, amiket itt levágsz. Lehet, hogy "szerencsétlen" valamiféle lelki eredetű traumát cipel magával már kiskora óta, lehet, hogy fekete bárány volt a családban, sose foglalkoztak vele, kirekesztett volt, esetleg az anyja és az apja folyton marják, marták egymást, emiatt ilyen eltorzított képe lett arról, hogy párkapcsolat meg szeretet. Olyan ember meg nincs körülötte, akinek beszélhetne erről, meg senkit nem érez elég közel magához, hogy ebbe a dologba beavassa. Szóval egy kis tapintat nem ártana, ennek láthatóan híján vagy. Nagyon sok lelki sérült ember jár-kel közöttünk, csak vakok vagyunk rá, hogy észrevegyük - pedig sokszor pár kedves szó is segítene, vagy egy kis beszélgetés, megértés. Biztos a szóbanforgó pasinál is van valami "sztori" ennek az egésznek a hátterében: majd eleped, annyira vágyna egy barátnőre, de közben meg menekülne is a helyzet elől. A lelki teherrel küzdő embereknél teljesen normális az ilyen kettős viselkedés.
2017. dec. 29. 09:41
 20/44 anonim ***** válasza:
81%
Egyetértek az előzővel. És persze itt vagytok ti, kis elkényeztetett hercegnőcskék, óvódás szintű gondolkodásmóddal és feltehetőleg csak az zavar titeket, hogy magasról lesz.r titeket ez a pasi, mert átlát a szitán. :D
2017. dec. 29. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!