Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hátránya van annak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hátránya van annak, ha valaki soha nem nő fel és önállótlan, amíg meg nem hal az anyukája addig vele lakik, ha meg meghal, akkor keres egy pótanyukát magának?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 19:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szanalmas as ilyen. Senki felett nem fogok anyaskodni. Az ilyenben nem lehet ferfit latni. Egy tulkoros ovodas.
2017. dec. 28. 20:07
 12/18 A kérdező kommentje:

"Aztán ebből lesznek a szakítások, válások és megcsalások, mert a nő nem tud rád férfiként nézni.

Hol is van most az anyáskodó barátnőd?"

Én szakítottam vele, mert anyukámnak nem volt szimpatikus.

Ez hülyeség, aki férfi, meg önálló azoknál ugyanúgy van szakítás meg megcsalás, általánosító baromság.. ment a lepontozás....

2017. dec. 28. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
96%

"mert anyukámnak nem volt szimpatikus."

Sirok 😢

2017. dec. 28. 20:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Most mi a gond 13-as?????????????????????
2017. dec. 28. 20:19
 15/18 anonim ***** válasza:

"Én szakítottam vele, mert anyukámnak nem volt szimpatikus"

Hát ettől kész vagyok. ;D

Imádkozz, hogy anyuka sokáig jó egészségnek örvendjen, mert ő az utolsó nő, aki melletted lesz.

2017. dec. 28. 20:26
 16/18 A kérdező kommentje:
15. Mivel elég jóképű vagyok attól nem félek, hogy egyedül maradok, több nő is akar volna úgy hogy tudja hogy milyen vagyok...
2017. dec. 28. 20:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Aki soha nem nő fel, és még 30 felett is az anyjával lakik, anyuci főz, mos rá, az ugyebár kényelmes, de az ilyen ember soha nem lesz igazán szabad. Nem hoz önálló döntéseket. Nem ízlelheti meg, milyen is az, amikor a maga ura, amikor valóban azt csinál, amit szeretne, és nem az anyjának akar megfelelni. Nem győzi le a felelősségvállalástól való félelmét, márpedig ez a győzelem előfeltétele a felnőtt életnek! Hacsak észbe nem kap előbb vagy utóbb, és el nem költözik a szülői háztól, és el nem kezd végre önálló életet élni. Jobb későn, mint soha.

Egyébként ez egy vérbeli troll kérdés, a hozzászólásaidból egyértelműen kiderül.

2017. dec. 28. 21:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Anyukád olyan lehet, mint anyai nagyanyám, szörnyű anyós és szörnyű nagymama egy ilyen, csakhogy sem anyám sem a testvérei nem hagyják, hogy belekotyogjon az életükbe, épp ezért nagyanyám inkább nemkívánatos személy lett a családban, és ha látogatják is vagy kis időre ő látogatja meg a gyerekeit, mindenki tartja vele a tisztes távolságot. Az exbarátnőd csak örülhet, hogy szakítottál vele.

Reménykedj, hogy találsz egy anyáskodó nőt, aki anyádnak is megfelel, és akkor nem maradsz egyedül, mivel sokfélék vagyunk, egy hülye biztos lesz. Nekem viszont csak púp lenne a hátamon egy ilyen nagyra nőtt óvodás a kedves anyukával együtt.

2017. dec. 28. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!