Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hátránya van annak, ha valaki soha nem nő fel és önállótlan, amíg meg nem hal az anyukája addig vele lakik, ha meg meghal, akkor keres egy pótanyukát magának?
Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 19:41
1/18 anonim válasza:
Nem is tudom talán életképtelen? Ha egyedül lesz és nem talál "pótanyukát", akkor nem lesz képes eltartani magát, gondoskodni magáról.
3/18 A kérdező kommentje:
1. 40 felett fordul a kocka és ha helyesebb a pasi akkor könnyen talál magának anyáskodó nőt, több életképtelen haverom is talált ilyen nőt magának....
2017. dec. 28. 19:44
4/18 anonim válasza:
És az a nő erre a szerepre vágyik? Hogy pátyolgasson egy nagy nőtt csecsemőt?
Szép életnek néz elébe...
5/18 A kérdező kommentje:
4. Csomó ilyen nő van, aki erre vágyik.... 40 felett egyre gyakoribb az anyáskodó típus, ha nem tudnád..
2017. dec. 28. 19:52
7/18 anonim válasza:
Én el hiszem. De ott fejben nem klappol valami. De ha neki ez kell... Sok sikert.
8/18 A kérdező kommentje:
38 vagyok (és volt már anyáskodó barátnőm)
2017. dec. 28. 19:54
9/18 anonim válasza:
A hátránya az, hogy soha nem élt. Nem a kiélés, szexelésre gondolok. Felelősség magadért és a döntéseidért. Önállóság.
10/18 anonim válasza:
Aztán ebből lesznek a szakítások, válások és megcsalások, mert a nő nem tud rád férfiként nézni.
Hol is van most az anyáskodó barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!