Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a párkapcsolati topikban miért promozzák ennyire az evolúciót, mintha állati szinten lennénk?
"Mintha csak a szex körül forogna a világ"
Mert az ilyeneknek tényleg csak a szex körül folyik.Ezt hülyeség volt megkérdezned.Az evolúcióval való takarózás meg nagyon jó magyarázkodás az állatias ösztöneikre.
Az állatoknak is vannak érzelmei. A legokosabb állatok vagyunk, de miért baj ez? Miért kell tagadni a saját létünk? Az egész lényed, az enyém és mindenkié a kulturális evolúció terméke. Magától nyilván írni olvasni se tudna valaki, pláne nem beszélni. Szóval ez a nagy intelligencia lassan halmozódott fel évszázadok során. Ha egy ember a vadonba nevelkedne állat módjára viselkedne. Ergó az intelligencia csak tanult dolog.
Én nem mondom, hogy mindent magyarázzunk evolúcióval és így dug úgy dug, mert Darwin... De azt is vegyük már észre, hogy egyes dolgok okkal vannak. A nők azért válogatósabbak párkeresésben, mert minőségre mennek. Nem tudnak 100 gyereket szülni életükbe, míg akár egy férfinek lehetne 10000 is. A férfi meg elvetné mindenütt a magját.
Persze már felülemelkedtünk valahol az állati szinten, de többek lettünk és nem mások. Egyes ösztönök még élnek csak már nem olyan erősen, sokan meg elnyomják azt frusztrálódnak egész életükbe.
Szóval azt mondom, hogy ne fogjuk rá egy megcsalásra, hogy evolúció stb hülyeség, de azért ne is tagadjuk már azt, ami valós. Nem fekete fehér az élet.
Én konkrétan evolúcióról még nem nagyon olvastam itt a topikban,ahhoz túl együgyű és érzelmi inger alapú az "adok-kapok" (a nők nagy része csak férfiakat jár ide szapulni,és fordítva,ez a pontozásból is látszik)
Hogy mennyire viselkednek az emberek "evolúciósan",azt a biológia egyik ága,a humánetológia nagyon szépen leírja. Természettudományos módszerekkel a valóság és a tapasztalat alapján jutnak következtetésekre,nem pedig légből pattant elméleteket próbálnak ráhúzni a valóságra. Egyéni szinteken nem csak az ösztönök irányítanak (bár azok szerepe óriási),de amikor férfi és nő,mint csoport jellemző viselkedését nézzük,akkor szépen látszanak azok a biológia tényezők,amik más fajoknál is. Persze kilehet zárni a természetet a világ megmagyarázásából,csak felesleges és képmutató. Ugyanis mindig valamilyen emberi ideológia (pl a nők jobbak a férfiaknál,a férfiak primitívek stb..), vagy lelki deffekt áll a tagadás mögött. Különben nem is úgy határozza meg az evolúció a viselkedést,ahogy azt beállítod: "és nem az van, ha látunk egy p.ncit akkor már szinte a másiknak a torkának akarunk esni." Ez így kb minden értelemben nettó baromság és tájékozatlanság.
Jaj kérdező te vagy az a 25 éves szűz pasi nem?? Nem azt írtam hogy az emberek állatok, hanem azt, hogy az állatok legfőbb célja a fajfenntartás és ez alól az ember sem kivétel. Egyébként a túlélési ösztön után a szaporodási ösztön a legerősebb.
Ha neked ebből az jött le, hogy ember=állat, akkor nagyon nagy bajok vannak veled. Nem is tudom, hogy ki a proli...
Ja amúgy nekem van diplomám, 2 idegen nyelven beszélek, tehát nem a gyártósoron dolgozom, bár nem is értem hogy aki a szalag mellett dolgozik annak miért kell feltétlenül prolinak lennie.
Az, hogy valaki értelmiségi vagy nem, az nem a diplomától függ, nézz utána a szó jelentésének.
Amúgy érdekes vagy kérdező. Kikéred magadnak hogy ha valaki a vénszűzekről negatív sztereotípiát mondd, de te gond nélkül hangoztatod a szalag mellett dolgozókról az előítéleteket. Te sem azért vagy lúzer, amiért szűz vagy.
Na mindegy, én most megyek gyúrni, aztán a tesztoszterontól szétdurranva haza jövök és jól megdu.gom a barátnőm, olyat teszek vele amiről te még álmodni se mersz...
Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!