Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, akik nem szőrtelenítetek odalenn! Okozott ez már bármilyen problémát is párkapcsolati téren?
Nagyon érzékeny a bőröm, szóval bármit próbálok, annak kínszenvedés a vége. Normál esetben nem lennék hajlandó kitenni magam ilyesminek, viszont félek, hogy emiatt nem fogok tudni párt találni.
Fiúk/férfiak is írhatnak véleményt, kíváncsi lennék rá.
Kérlek, írjatok kort is, mert ugye minden korosztálynál mások az elvárások. Köszi ^^
Én eddig csak egy lánnyal voltam aki szőrös volt de borzasztóan tetszett úgy. Én imádtam.
22F
Én örülnék, ha szőrös lenne a barátnőm, bár már csak annak is, ha lenne egy normális akivel passzolunk. Nincs nagy tapasztalatom, de nem hiszem, hogy valaha is problémát jelentene a szőr odalent. Én nőiesnek tartom azon a részen, hónaljon nem. Igaz az én véleményem nem feltétlen mérvadó, mert nem vagyok az a srác akire annyira buknának a nők, hogy az ilyen irányú véleménye sokat nyomna a latba.
Valami csini srác elutasító véleménye biztosan felülírná az enyémet.
22
5 évet voltam együtt egy nővel, aki nem szőrtelenített.
Az előtt beleszerettem, hogy ezt megtudtam volna. Szerinted mennyire érdekelt?
Engem konkrétan taszít a teljesen csupasz punetti, olyan, mintha egy kislány lenne, nem pedig egy érett nő. Persze ne legyen azért 10 centis dzsungelbozót, mert az se jó, de nem kell csupaszra borotválni, az a legjobb, ha rövidre le van nyírva.
33/F
Én igazából úgy vagyok vele, hogy ha a párom úgy szeretné, leszedném, de örülök, ha nem, mert én nem tartom igénytelenségnek, jól karban van tartva, tisztán tartom, és kevesebb vele a macera. Amikor 23 éves koromban összejöttem a párommal, picit elkapott ez a "basszus, a fórumokon az van, hogy a nem csupasz p...i igénytelenség, sok srác írja, hogy fúúúúújbmeg, inkább leszedem akkor, hogy ne tartson igénytelennek", aztán kiderült, ő a szőröset jobban szereti :D. Vannak férfiak még, akinek ez jobban tetszik vagy nem feltétel, valszeg kevesebben, mint akinek a csupasz jön be... próba-cseresznye.
28N (párom most 33F, anno 28F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!