Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, akik nem szőrtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, akik nem szőrtelenítetek odalenn! Okozott ez már bármilyen problémát is párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés

Nagyon érzékeny a bőröm, szóval bármit próbálok, annak kínszenvedés a vége. Normál esetben nem lennék hajlandó kitenni magam ilyesminek, viszont félek, hogy emiatt nem fogok tudni párt találni.

Fiúk/férfiak is írhatnak véleményt, kíváncsi lennék rá.

Kérlek, írjatok kort is, mert ugye minden korosztálynál mások az elvárások. Köszi ^^

2017. szept. 30. 23:25
 1/9 Heart of Darkness ***** válasza:
92%
Nyugodj meg, ez elég apróság. Emiatt még találhatsz párt.
2017. szept. 30. 23:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig csak egy lánnyal voltam aki szőrös volt de borzasztóan tetszett úgy. Én imádtam.

22F

2017. okt. 1. 00:05
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Én örülnék, ha szőrös lenne a barátnőm, bár már csak annak is, ha lenne egy normális akivel passzolunk. Nincs nagy tapasztalatom, de nem hiszem, hogy valaha is problémát jelentene a szőr odalent. Én nőiesnek tartom azon a részen, hónaljon nem. Igaz az én véleményem nem feltétlen mérvadó, mert nem vagyok az a srác akire annyira buknának a nők, hogy az ilyen irányú véleménye sokat nyomna a latba.

Valami csini srác elutasító véleménye biztosan felülírná az enyémet.

22

2017. okt. 1. 01:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ápolt, akkor simán lehet szőrös. De hajnyíróval le tudod vágni 0,3mm-ig. Akkor ki sem pattogsz és szép is lesz.
2017. okt. 1. 06:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

5 évet voltam együtt egy nővel, aki nem szőrtelenített.

Az előtt beleszerettem, hogy ezt megtudtam volna. Szerinted mennyire érdekelt?

2017. okt. 1. 07:51
 6/9 anonim ***** válasza:
nem volt gondom még ebből. 26/n
2017. okt. 1. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem volt vele gondom, soha. Rövidre nyírom és kész. Eszemben sincs teljesen leszedni a szőrt, ugyanis az irritál. 32/nő
2017. okt. 1. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Engem konkrétan taszít a teljesen csupasz punetti, olyan, mintha egy kislány lenne, nem pedig egy érett nő. Persze ne legyen azért 10 centis dzsungelbozót, mert az se jó, de nem kell csupaszra borotválni, az a legjobb, ha rövidre le van nyírva.

33/F

2017. okt. 1. 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Én igazából úgy vagyok vele, hogy ha a párom úgy szeretné, leszedném, de örülök, ha nem, mert én nem tartom igénytelenségnek, jól karban van tartva, tisztán tartom, és kevesebb vele a macera. Amikor 23 éves koromban összejöttem a párommal, picit elkapott ez a "basszus, a fórumokon az van, hogy a nem csupasz p...i igénytelenség, sok srác írja, hogy fúúúúújbmeg, inkább leszedem akkor, hogy ne tartson igénytelennek", aztán kiderült, ő a szőröset jobban szereti :D. Vannak férfiak még, akinek ez jobban tetszik vagy nem feltétel, valszeg kevesebben, mint akinek a csupasz jön be... próba-cseresznye.

28N (párom most 33F, anno 28F)

2017. okt. 2. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!