Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok magányos? Miért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok magányos? Miért, érzem magam jobban nélküle?

Figyelt kérdés
Sziasztok, miért vagyok magányos annak ellenére hogy vannak barátaim és barátnőm is. Vagyis, bocsánat csak volt barátnőm. Annak, ellenére hogy 4 éve együtt voltunk, még is magányosnak , egyedül éreztem magam mellette. Mintha, csak én szeretem volna. Soha nem ünnepeltük együtt a karácsonyt sem. Most hogy már nem vagyunk együtt miért érzem magam jobban? Olyan, mintha egy tehertől szabadultam volna meg. Sokkal boldogabb és nyugodtabb vagyok.

2017. dec. 28. 00:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
kapcsolat után természetes, hogy ezt érzed. Majd eltellik egy kis idő és megint akarsz egy harapást az almából ahelyett, hogy nyugton maradnál és békességben élnél. Aztán az egész kezdődik elölről ahelyett, hogy a hibáidból tanulnál.
2017. dec. 28. 00:45
 2/16 anonim ***** válasza:
Azert, mert nem szereted, nem szerettel vele, lenni. Miért nem ünnepelted vele a Karacsonyi? Miért nem szereted?
2017. dec. 28. 08:13
 3/16 anonim ***** válasza:
Én ismerem mind a két embert.Négy éve ismerik egymàst.a làny nagyon minden rossznak keresztűl ment.Nem normális az anya sem.nincsnek barátját,mindenki bántotta,amúgy félénk csendes làny,lehetett volna Ö is szép kislány.röviden ennyi.a lànyról.A fiú nagyon rossz ,bántja meg a jó kislányt is amit semmit nem követett el.A fiú négy év alatt is annyi fàjdalmat adott a lànynak,nem szerette,,ő írogat ott másnak,de a làny nem is beszélgethettek senkivel sem.Folyton nem kapott tökéletes a fiútól semmit,meg virágot sem,szeretett.A làny folyton kedveskedett aprossagal is,szerette nagyon annak ellenére is,hogy a fiú folyton megcsalta,másoknak írogatok.A lànynak amúgy se volt ônbiazalma,nem is segített neki a srác.A làny nagyon szereti a fiút,mindig nekem szokott sírni,hogy most megint mit tett.Karacsonykor sem akart a barátnőjével együtt lenni.A lány nagyon szereti a fiút.Ha fiúnak meg,teher a saját barátnője,akkor milyen önzö ember valójában?
2017. dec. 28. 08:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Te ezt érezted,te soha se szerettél,folyton megcsaltal is,még te voltál magányos akkor szerinted én mit erezhetek?szeretlek,és ha láttam is vagy a háttám mögött csináltad a beszélgetéseket.szerinted mit erezhettem .Arra sem gondolsz?Amúgy sincs önbizalmam,tudod min mentem is àt,tudod h barátaim sincsenek,nem hogy segítettél volna és szerettél is volna.Gondoskodhattal volna,kedveskedhettél volna.En hívtalak is valahova,de te azokat is lemondtad.Làny létemre én adtam ajándékot is,még én szerettelek.Féltem melletted ,pedig óvni kellett volna,biztonságot nyújtani.Nem elég ami történt,történik is velem,ez miatt is előkelő mennem valahova,hogy feldoogozzam ami történt is csak nem tudom,hogy fizettem ki is,ugye erre nem tôrödik senki,hogy én min is mentem át.Amugy se barátkozik amikor egyedül vagyok se.De így nem fogok szóba sem állni ,mert nem bízok meg senkiben félek az összes férfitól h k használni befognak csapni,mert engem belehet nem élném túlifogom,nem erdeklek senkinek sem.Nekem így kell kérnem ezt a ezer életemet,elmennek innét messze,beteges szulommel is lakók így kell leélnem fiatal Kft amúgy sem vagyok fiatal női mindig mást segitek.Sirok,csak sírtam.jo lenne ha én is boldog lehetnek,és engem is szeretnének.Mert nekem is szükségem lenne rá.Amugy se érdeklek senkit,amúgy se akar velem barátkozni senki.Fooyton te jártál bennem,elmeséltem minden kis titkokat,sokat tudsz rólam,én ismerlek.Annak ellenére mit tettél szeretlek,de nem tudom miért.Miert van bennem ez a ragaszkodás,miért szerettelek is ennyire.Mas lány vagyok mint a többi.Es ezt már nem is párkapcsolat ez valami más,több is,főleg amit én nyújtottam.Amin keresztül is mentem melletted.Fooyton az is volt amit te akartál.Tehyleg miért nem volt soha együtt S a karácsony?Miért te érezted magad meg magányosnak?Miért tetted ezt velem?Meg neked esett le köba szivecskedröl?
2017. dec. 28. 09:30
 5/16 anonim ***** válasza:
Úristenit.miket irsz,nem szégyenleted ?csak jót adtam ilyen lányról,aki áldást is adott.Teher,Àldàs,aki ilyen lányt is megismertel..Csaj jót adott.Örulni kellene,és mégse becsulted.Neked csak jó időszak volt,ilyen rendes lány is az életedbe.Ja be is törödj velem,úgy vagyok ja bocsi soha sem törölték,ahogy most sem.Miért kellet félnek melletted amikor boldog is lehettem volna?Miért veszekedtel még te velem?Miért te sert9dtel meg mindenen?amikor nekem kellet volna!Nevethettunk volna együtt.Összekellet volna tartanunk.Nem a masik embereknek panaszkodni .Más lányoknak írogatni,rólam,és rólunk is.Meg nem másnak kellet volna bokolni,flrtolni,hanem a kisbaratnodnek,aki még a lábát is szét tette Neked.
2017. dec. 28. 10:20
 6/16 anonim ***** válasza:
Négy év is elment csak így,élvezetes,monthattad volna,hogy ilyen vagy de akkor sem tudtam volna felkészülni akkor se kellet volna akkor annyira belebonyolódni.Egyedul voltam sokat,egyedül éreztem magam,ahogy most is óvni,védeni kellet volna.Maganyosnak éreztem magam,de miért?
2017. dec. 28. 10:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Folyton meg ő ellenörizett holott ő beszélget másokkal,én egyetlen egy fiúval sem.Nincsenek is fiu barátaim se.Folyton úgy éreztem ha beszélget másokkal biztos nem vagyok elég csinos,és ez fájt meg se vette észre.Amikor ajkára vele beszélni erről akkor csak bolond voltam.Meg mindig csak hülyeséget beszéltem,velem nem lehet beszélgetni.stb.Folyton ez miatt is idegeskedtem.Mi voltam kis bolond,meg kispocok ,ez a becenevem.igy szólít.
2017. dec. 28. 10:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Ilyen lànyal nem voltál boldog?boldogságról ki tehet?csak én?én szerinted így az voltam,amiket tettel is?meg,hogy nem voltál boldog?!Úristen ,miért nem voltál az,most is kattogok miben nem voltam jó.de ezt nem érdekli senki,Úristen.segitseg.
2017. dec. 28. 11:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Segítségről ne is beszéljünk,folyton én segítettem neki mindig mindenben,ha én szorultak rá soha se kaptam semmi segítséget ha nekem volt szükségem rà.Nincsenek közös programjaink sose hívott sehova,csak én.Folyton nélkülem ment el bulizni.A haverjait hívta meg valamire,a baratnöjet semmire.le voltam szarva.Közös terveink se voltak,közös àllmaink.Enyine le volt szarva semmibe se vette,nem senkitől nem kaptam motivációt.De az övé agyon volt hajszolja,támogattam.Meg nem is mondaná így teljesen az ellentétét mondaná még.Sose mentünk sehova se együtt.csak nálunk,vagy náluk.kozos program à ilyenről nem volt szó.Mindig lemondtam dolgokról,hogy a kis szerettemnek,akit annyira szeretek jó legyen.mintha csak én szerettem volna.Mintha soha se szeretett volna.még nem is foglalkozott velem.Pedig akkor nem is tudja mi a szeretett.A szeretett fontos lenne.Es meg Ö érezte,úgy h nem szerettem!jó szeretett adni,de jó lenne kapnis.Jó nő szeretnék lenni,kicsi a cicik,hogy nézzék is ki.Nem csodálom,ha valaki sem szeret.
2017. dec. 28. 11:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Engem senki sem szeret.nincs semmi önbizalmam se.koszongetem neked is.Te semmin sem idegeskedés,te olyan nyugodt és laza vagy,tanulnom kellene tőled csak nem tudom,hogy kell?Te szerettél egyaltalan?Így eltelnie csak veszekedtunk,kiabáltak,agresszív voltál velem szemben.Ki mondta,hogy legyél ilyen senki.Meg táncra sem engedték el.Mert azt hitted biztos pasizok.Regen említettem ,aztán most már le is szartam.Elmentem volna veled is.Szerettelek bárhogyan,minden hibàiddal egyűtt.Te voltál,a kismackóm.En elfogattalak mindenhogy.
2017. dec. 28. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!