Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne maradjak egy ilyen jövőtlen, hétvégi kapcsolatban, ha nélküle magányos lennék?
Ahogy mondani szokás: jobb egyedül lenni, mint egy szar kapcsolatban.
26/F
Egyedül nem tudsz albérletbe menni? Vagy ismerőseiddel, barátnőiddel közösen?
A pasit hagynám a helyedben, ez egy életképtelen idióta. De a családodtól is menekülnék, és új életet kezdenék, ahol magam vagyok, és tennék a boldogságomért.
Ne haragudj, efelett elsiklottam, mert már az elején elborult az agyam a leírásodtól. Viszont vagy elkezdesz nyitni mások felé, kapcsolatokat építesz, hogy ne legyél magányos, vagy így maradsz, és értelmetlenül, egyedül fogsz meghalni, merthogy ez a "férfi" nem fog változni, az biztos. Saját magadat kell legyőznöd. Tudod, hogy nem véletlen az a helyzet, ami fennáll és tenned kell valamkt, ha változást akarsz, mert máshogy nem fog bekövetkezni.
Persze, a magadfajták inkább szenvednek életükben, mert fogalmuk sincs, milyen a valódi élet. És igen, erről te tehetsz, senki más. Neked kell a saját érdekedben cselekdeni, mert más nem fog. Remélem legalább ez a "sértés" eljut a tudatodig, és lépsz végre, mert jelenleg te nem élsz. Egyáltalán. Én sem vagyok egy nagy társasági ember, de azért képes voltam pár barátságot kiépíteni, akikre bármikor számíthatok, szóval ez nem kifogás.
Ha jól emlékszem, ezt már kiírtad ide egyszer.
Állj a lábadra. Menj el albérletbe mondjuk.
Nem is értem, mit akarsz egy olyantól, akinek nincsenek céljai, és képtelen jobbá tenni a helyzetet?
Úgy veszem ki az írásodból hogy a végét járja ez a kapcsolat. Nem lesz olyan nehéz ezt lezárni. Elmész egy albérletbe és majd elkezdesz ismerkedni. A szüleid ostobák és rosszindulatúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!