Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt csak magányos emberek vannak?
Figyelt kérdés
ide csak olyan emberek regiszralnak és látogatják rendszeresen az oldalt akiknek sosem volt párkapcsolata vagy nagyon magányosak és itt próbálnak párt találni vagy egyszerűen nincs kivel beszélgetniük?2017. dec. 25. 23:44
2/14 anonim válasza:
Nem. Rengeteg párkapcsolati kérdés is van az oldalon, nem csak magányosoké.
3/14 Heart of Darkness válasza:
Volt párkapcsolatom. (Több is..) De jelenleg teljesen üresnek érzem magam és ez az érzés szörnyű.
5/14 anonim válasza:
Nem. Voltak kapcsolataim, egy ideje rakott parkolópályára az élet e téren, de sosem rinyálok, viszont szívesen ismerkednék, beszélgetnék bármikor értelmes nőkkel.
6/14 anonim válasza:
Itt olyan magányos emberek vannak, akik:
a, volt már x számú kapcsolatuk, de mind zátonyra futott - a másik hibájából;
b, akiknek van párjuk, de itt hirtelen elfelejtik és átmennek szinglibe;
c, lényegében férfiak, de lánynak adják ki magukat.
7/14 anonim válasza:
Nincs barátnőm, nem is volt és magányos sem vagyok. Szórakozásból járok ide néha. Jó elrettentő esetek vannak itt ahhoz, hogy továbbra se akarjak nőt. Társalgásra jó, igaz csak itt komment szintent és nem privátban csinálom.
8/14 anonim válasza:
Nem. 4 és fél éve élek kapcsolatban, és eszem ágában sincs ismerkedni.
9/14 anonim válasza:
Nem, én pl azért regisztráltam anno mert volt egy dolog, amit máshol nem mertem megkérdezni..és ha megnézed, az oldal pont ezt hírdeti "amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted"..de tény hogy sok a magányos ember, akinek ez az oldal tulképp az élete..de mégtöbb a troll..
10/14 anonim válasza:
Nézz körül a kérdések között és rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!