Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt csak magányos emberek vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt csak magányos emberek vannak?

Figyelt kérdés
ide csak olyan emberek regiszralnak és látogatják rendszeresen az oldalt akiknek sosem volt párkapcsolata vagy nagyon magányosak és itt próbálnak párt találni vagy egyszerűen nincs kivel beszélgetniük?
2017. dec. 25. 23:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Elrettentés, de inkább nők számára.

Férfiak, akik nőknek adják ki magukat és írnak ki ordítóan idióta kérdéseket, csak hogy saját sértettség miatt lejárassanak nőket.

Férfiak, akik rögtön lehurrogják a normális férfiakat, akik embernek tekintik a nőket.

Férfiak, akik egy szaros szakítás után őrjöngő nőgyűlölővé válnak, de ha valakit nemi erőszak, vagy bármilyen abúzus ér, akkor csak viccet űznek belőle, viszont a saját fájdalmukat véresen komolyan kezelik.

2017. dec. 26. 02:35
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha boldog vagyok ha nem,ha van kapcsolatom ha nincs,felnézek már évek óta.Ha éppen rottyon vagyok azért hogy ne érezzem magam egyedül,ha éppen jól megy minden azért,hogy segítsek pár embernek a válaszaimmal.
2017. dec. 26. 07:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Én magányos vagyok, mert a legjobb barátnőmet elvesztettem, más barátaim pedig messze laknak tőlem, ritkán találkozunk. Barátom van, ezért csak barátilag szeretnék itt ismerkedni.
2017. dec. 26. 09:14
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyok magányos. Viszont, mivel sok a szabad időm, rendszeresen feljárok ide mosolyogni. Már mint az itteni válaszok és amit a való életben látok, mennyire mások. Na és van pár ember innen, akikkel beszélgetek, megvitatunk dolgokat, próbáljuk érvekkel alátámasztani amit mondunk és dolgokat, eseteket, különböző megvilágításból nézni.
2017. dec. 26. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!