Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy teltek az ünnepek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 20:53
2/13 anonim válasza:
Eltelt. Dolgoztam, ma nem, holnap megint. Semmilyen ünnepi hangulatban nem volt részem.
3/13 anonim válasza:
lakásfelújítással + 38 fokos lázzal
4/13 anonim válasza:
Végig baromi finomakat ettünk,a csoki likőrömet szerették és holnap szülinap, úgyhogy nekem nincs vége az ünneplésnek.
5/13 anonim válasza:
Meglepően jól. Végre így, hogy ketten lakunk párommal nem arról szólt a karácsony, hogy stresszelünk, rohanunk, nem volt egy nagy adag kötelezettség az egész. Végre arról szólt, amiről a karácsonynak szólnia kell. Sütögettünk, elvoltunk kettesben. Persze a családi ebédet így se úsztuk meg, de az a pár óra belefért.
8/13 anonim válasza:
eztán jön a java...
brutkó jó szilveszter ígérkezik a kedvenc rokonaimmal egy ici-pici de fullos tájolású vízparti nyaralóban amit sikerült megszereznünk
9/13 anonim válasza:
Ünnepek. Miben más, mint a többi nap? Hosszabb, vagy rövidebb? Nekem ugyan olyan nyugis volt, mint az év többi napja. Mivel szomszédok itthon voltak, több volt a láncfűrész, balta zaja.
10/13 anonim válasza:
Amikor azon rokonaimmal voltam akiket kedvelek az jó volt, az összes többi idő borzalmas, szokásos depresszió. Azt hiszem már nem tart ez olyan sokáig (remélem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!