Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is kínosnak tartja, ha el kell mondania a fizetését? 😳

Egy szoros kapcsolatban, ahol már nagy közös célok is vannak, ott nem zavar ha tudunk egymás fizetéséről, ott normális dolog.
Viszont ha külön kassza van, vagy lazább a kapcsolat, ott nem szivesen kötöm a másik orrára. Az én zsebemben ne számolgasson.

Ha tudod valakiről, hogy mit dolgozik, akkor nagyjából azt is, hogy mennyit keres.
Nem kell szégyellni.

Miért kéne elmondanod?
Ismerkedéskor semmi köze hozzá.
Ha komolyabb a kapcsolat, esetleg összeköltözés is felmerül,akkor normális, ha elmondod és megbeszélitek.
De ugyanúgy te is kérdezd meg akkor, hogy mennyit keres.

"Mert leég a bőr a képemről, hogy ennyivel többet keresek mint sok más, néha sokkal keményebben dolgozó ember."
Ha annyival többet keresel, akkor lehetne annyi eszed, hogy olyan nőkkel/férfiakkal randizol, akik nem kérdeznek ilyesmit meg.
Ha valaki rákérdez, hogy mivel foglalkozom, hol dolgozom, akkor gyorsan leveszi, hogy nem minimálbért keresek, és ez a téma azért elő szokott kerülni ismerkedéskor.
De még soha, de soha nem ültem olyan nővel egy asztalnál, aki megkérdezte volna, hogy "és mégis mennyit keresel?", amire nekem muszáj lett volna azt válaszolnom, hogy "x-et", és tudom, hogy ez minimum a duplája annak, amit ő keres.

"leég a bőr a képemről, hogy ennyivel többet keresek mint sok más, néha sokkal keményebben dolgozó ember."
Mekkkora arc!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!