Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is kínosnak tartja, ha el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is kínosnak tartja, ha el kell mondania a fizetését? 😳

Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 13:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Miért kéne bármelyik nőnek az orrára kötnöm?
2017. dec. 26. 13:25
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem tartom annak, aki nem teljesen retardált az nyilván amúgyis levágja hogy munkásfiúként nem keresem magam halálra.
2017. dec. 26. 13:27
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
Kitalálom, több milliót keresel havonta, és unod már hogy mindenk nőt csak a pénzed miatt érdekelsz?
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Egy nő sem kérdezte.
 5/18 anonim ***** válasza:
98%
Nem szoktam rákérdezni a fizetésre, de azt tudni akarom, hogy el tudja-e tartani magát, mivel én magamat tartom el, és nem akarok egy koloncot a nyakamba venni.
2017. dec. 26. 13:33
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
El tudom magam tartani, de kérdés,hogy kinek mit jelent ez? Van,aki elégedett egy szerényebb életvitellel,van akinek ez nem elég. Tőlem meg hiába kérdeznék a fizetést,konkrét választ nem tudnék adni, maximum bruttóban.
2017. dec. 26. 13:39
 7/18 anonim ***** válasza:
97%

El kell? Azt mégis hogy képzeljem el? Azt mondja a csaj, hogy addig nem folytatja a beszélgetést, amíg el nem mondod? Vagy addig nem randizik veled?

Még sosem kerültem olyan helyzetbe, hogy el kellett volna mondanom

2017. dec. 26. 13:43
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

Legyen munkája. Ne legyen munka kerülő.

Más nem számít.

2017. dec. 26. 13:48
 9/18 anonim válasza:
100%
Nem, én siman elmondom, nem ertem miert kell azt titkolni.
2017. dec. 26. 14:21
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Kínosnak, de nem a munkám miatt,hanem mert keményen alul fizetnek. Felelősségteljes munkát végzek, szakember vagyok, de szánalmasan keveset keresek. Köszönhető a kedves országnak. De jelenleg más választásom nincs.
2017. dec. 26. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!