Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság becseréltetni másra az ajándékot, amit a páromtól kaptam?
Figyelt kérdés
4 hónapja járok egy sráccal, megegyeztünk, hogy nem veszünk egymásnak karácsonyi ajándékot, de mégis kaptam tőle 2 könyvet (én nem vettem neki semmit). Mivel nem ismer, olyanokat, amik nem igazán érdekelnek. Felajánlotta, hogy megvan a blokk, ha nem te tetszenek, ki lehet őket cserélni. Viszont nem akarok bunkó lenni, mivel tőlem nem kapott semmit, még elégedetlenkedek is... Viszont van jó pár könyv, amit szívesebben olvasnék. Ti mit gondoltok?2017. dec. 25. 14:27
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy élj a lehetőséggel, menjetek el együtt és ott válaszd ki előtte azt a két könyvet, amit szívesebben olvasnál.
És így, egyúttal el is kezdhettek erről beszélgetni, hogy te miket szeretsz.
Ez nem b..nkóság, főleg úgy, hogy ő ajánlotta fel az egészet.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem, ha felajánlotta,hogy becserélheted,akkor miért ne? Annak semmi értelme,hogy ott álljon két könyv a polcodon feleslegesen,akkor inkább cseréld be arra,amit elolvasnál szívesen.
4/9 anonim válasza:
Dehogyis! Én ezt az egész ajándékozósdit hülyeségnek tartom, mármint ha úgy veszünk valamit a másiknak, hogy nem tudjuk, örül e majd neki. Szerintem sokkal praktikusabb, ha együtt elmentek, aztán visszaváltjátok és becseréled egy oylan könyvre, ami érdekel, aztán mondjuk megkérdezed tőle, hogy ő milyen könyvnek örülne és a másik könyvet meg egy oylanra váltjátok be. Aztán így mindenki jól jár, te is oylannal mész haza ami tetszik, ő is, és még bunkónak se érzed magad.
5/9 A kérdező kommentje:
4. válaszoló: ez nagyon jó ötlet, köszönöm szépen! :)
2017. dec. 25. 14:42
6/9 anonim válasza:
A 4-es válasza ötletes, én még megfejelném a részemről azzal, hogy hívd meg utána valami kajára/kávéra jófejűségből, ha már elmaradt részedről az ajándék (nyilván, mert te tartottad magad a megbeszélthez, szóval nem szemrehányás :) )
7/9 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon jó ötlet, köszönöm szépen! :) közben meg is kérdeztem a srácot erről, és láthatóan nem volt megsértődve, köszi mindenkinek a válaszokat! :)
2017. dec. 25. 14:57
8/9 anonim válasza:
Nem bunkóság...csak ne vedd el tőle az ajándékozás örömét, úgyhogy együtt menjetek visszacserélni.
9/9 anonim válasza:
Szerintem örülne, ha kicserélnéd. Hiszen, ha nem, el sem olvasod, ha kicseréled, legalább tudja, hogy elolvasod, így nem vész kárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!