Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már miért számít zaklatásna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már miért számít zaklatásnak ha bókolok egy nőnek?

Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 11:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%
Kedves utolsó! Ennyi erővel csak a legsúlyosabb támasást túlélők panaszkodhatnának, mert a "4-5 füstös alak lökdösése" se zaklatás ahhoz képest ha pisztolyt tartanak a fejedhez.
2017. dec. 23. 18:18
 22/33 anonim ***** válasza:
54%

Nem számít annak. Vita lezárva.

(Nem, a "jó a segged", meg a "meghúználak" nem bók.)

2017. dec. 23. 18:27
 23/33 anonim ***** válasza:

"Ennyi erővel csak a legsúlyosabb támasást túlélők panaszkodhatnának"

[link]

2017. dec. 23. 18:27
 24/33 anonim ***** válasza:
79%

Én vagyok a 12-es hozzászóló. Engem családon belül molesztáltak szexuálisan gyermekkoromban, így hát bátran elmondhatom, hogy éltem már meg rosszabbat annál, hogy utánam kiabálnak, hogy jó a sggem. De ettől még az ordenáré dolgok odakiabálása és a nyúlkálás zaklatás. Lehet hogy te nem tartod annak, de attól még az. Mert ugyanannak az undorító viselkedésnek az előszobája. Amikor csak verbálisan esetleg gesztus nyelvvel fejezik ki azt amit megtennének, ha megtehetnének. És az ami itt nem derül ki, hogy mikor van a ha. Ha megengedném? Vagy egyszerűen csak ha egyedül lennék egy kihalt utcán és nem tudnék védekezni. Én nem tudhatom mi van az ő fejében, de azt tudom, mire utalgat.

Ha egyszer lesz lányod, talán megérted amiről itt beszélünk. Mindazonáltal azért mert TE aki nem vagy nő, ezt nem tartod zaklatásnak, attól még ez az. Engem zaklat vele. Ha kedvesen bókol és nem kelt zavart és félelmet bennem, akkor bók. De amiről itt mi beszélünk, az nem az.

"Gyönyörű vagy!"-bók

"Megbsználak!" -zaklatás

2017. dec. 23. 18:52
 25/33 anonim ***** válasza:

"Ha kedvesen bókol és nem kelt zavart és félelmet bennem, akkor bók. De amiről itt mi beszélünk, az nem az. "

Félelmet maximum a pszichopaták tudnának kiváltani,de átlagjózsi rámenőssége vagy a cifra beszéde ehhez kevés. Éppen ezért nem is büntetik a "megba...álak" kifejezést nőkkel szemben,mert a társadalom tisztában van vele,hogy ez nem zaklatás,csak alpári stílus,ahogy a többi is,amit többnek akartok láttatni. Hogy ez téged "zaklat" költői túlzás,bár a tér-idő intervallumban betöltött nyugodt pozíciódat elhiszem,hogy "megzaklatta" és az energiaáramlásban zavar keletkezett,de nem bántott lelkileg,fizikailag,nem fogod utána máshogy élni az életed,ahogy más nők is élik tovább az életüket.

"Mindazonáltal azért mert TE aki nem vagy nő"

Köszi,de attól,hogy férfinak születtem,szerintem még nyugodtan vitába szállhatok veled,mert nem női kiváltság egy szituációról,élethelyzetről beszélni.

Mindazonáltal nehéz ilyen érvekkel vitatkozni: "Lehet hogy te nem tartod annak, de attól még az"

Vagy mikor ilyeneket írsz: "ha egyedül lennék egy kihalt utcán és nem tudnék védekezni" Szép dolog a fantázia,csak társadalmi szituációkról volt szó,nem elképzelt bűnesetekről.

2017. dec. 23. 20:01
 26/33 anonim ***** válasza:

Mint írtam, velem megtörtént. És ha az utcán zaklatnak, az nyilván nem büntethető, de attól még zaklatod vele a másikat....

Sokan a családon belüli erőszakot sem tartják problémának, de attól még az. Az internetes zaklatás egy új téma. Volt már tini aki öngyilkosságot is elkövetett miatta.

Véleményt férfiként is mondhatsz, csak baromira nem releváns, mivel azt, hogy egy nő számára mi zaklatás, nem a te véleményed határozza meg. Az én véleményem is másodlagos abban, hogy pl a férfiak számára mi számít rámenősségnek a nők részéről vagy tudom is én.

2017. dec. 23. 21:12
 27/33 anonim ***** válasza:
82%

"Félelmet maximum a pszichopaták tudnának kiváltani,de átlagjózsi rámenőssége vagy a cifra beszéde ehhez kevés. Éppen ezért nem is büntetik a "megba...álak" kifejezést nőkkel szemben,mert a társadalom tisztában van vele,hogy ez nem zaklatás,"

De ez pontosan zaklatás.

És nem kell félelmet kiváltani, az is éppen elég, ha a másiknak kellemetlenséget okoz. Semmi jogod nincs rá.

Kívánom, bókoljon neked és akarjon megb..szni pár nagy darab kancigány.

És nem is értem, mert ilyen szöveggel mit érsz el? Mert hogy egyetlen egy nő sem fog veled szóbaállni, miután közlöd velük, hogy megb-nád, az garantált.

Hihetetlen, hogy ennyi gyökér fax van, akik természetesnek veszik, hogy egy nőnek bármilyen alpári beszólást el kell viselniük.

2017. dec. 23. 21:22
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

"Mint írtam, velem megtörtént."

Kétlem,szerintem csak azért írod,mert akkor azt hiszed igazabb lesz,amit mondasz.Csak ez átlátszó.

" És ha az utcán zaklatnak, az nyilván nem büntethető, de attól még zaklatod vele a másikat.... "

Hehe..egy épkézláb érvet sem tudsz mondani,miért zaklatás mondjuk egy "megb..nálak". Csak az és kész,fogadjuk el. Mondd már meg hirtelen az alpáriság hogyan vált szexuális zaklatássá? Soha semmikor nem tekintették "zaklatásnak" az alpári közeledést,még a nők se,maximum leírták a fickót és elküldték melegebb éghajlatra,de most hirtelen te azt mondod mindez igazából szexuálisan megzaklat minden nőt :D

"Sokan a családon belüli erőszakot sem tartják problémának, de attól még az."

Amiről ugye szó sem volt,de igyekszel megemlíteni,hogy összemosd a témákat. Úgy tűnik nincs új a nap alatt.

"Az internetes zaklatás egy új téma. Volt már tini aki öngyilkosságot is elkövetett miatta. "

Biztos,de ez is honnan jött megint?

"Véleményt férfiként is mondhatsz, csak baromira nem releváns, mivel azt, hogy egy nő számára mi zaklatás, nem a te véleményed határozza meg."

És szerencsére nem is a tiéd. Még jó,hogy a nők többsége képes a helyén kezelni a bókokat,akár udvarias,akár alpári utalás is,de felfogja azt a társadalmi szituációt,ami körülötte zajlik és nem fordítja azt ki szexuális zaklatásnak,erőszakolásnak és ki tudja még minek. Nagyon érdekes,hogy csak egy hangos kisebbség erőlködik mindent zaklatásként feltüntetni.

És amúgy helyesbítenék,az én véleményem is releváns,mivel emberi lényként engem is érhet szexuális zaklatás (nem is értem miért gondolod,hogy csak nőt) és a te értelmezési kéziszótárad szerint ért is engem már.Persze mivel én normális vagyok,tudom,hogy nem azok voltak. És egyébként is,az emberek el tudják dönteni,hogy hol van a határ kellemetlen szituáció és fenyegető,veszélyes zaklatás között,nyilván te is,csak játszod az áldozatszerepet.

2017. dec. 23. 22:59
 29/33 anonim ***** válasza:

"És nem kell félelmet kiváltani, az is éppen elég, ha a másiknak kellemetlenséget okoz"

Ajjaj,ezeket te honnan szeded? Elég zaklatott életed lehet,ha minden kellemetlenséget zaklatásként élsz meg..

"Kívánom, bókoljon neked és akarjon megb..szni pár nagy darab kancigány"

Akkor most kijelenthetem,hogy te zaklatsz engem? Szexuálisan? Azok után,hogy fent még a kellemetlenséget nevezed meg zaklatásnak,te elég durván és ocsmány módon személyeskedsz :)

"Mert hogy egyetlen egy nő sem fog veled szóbaállni, miután közlöd velük, hogy megb-nád, az garantált. "

Még jó,hogy nem is szoktam,te eddig mit olvastál?

"Hihetetlen, hogy ennyi gyökér fax van, akik természetesnek veszik, hogy egy nőnek bármilyen alpári beszólást el kell viselniük"

Ki mondta,hogy el kell viselniük? Küldjék el a fenébe. El is szokták.

2017. dec. 23. 23:15
 30/33 anonim ***** válasza:
92%

Mindig zaklatás volt. Csak azt mondta mindenki, amit te. Hogy tűrd, hogy ne vedd komolyan. Közben úgy rettegsz belül, hogy elájulsz. De nem vesznek komolyan. Mert a férfiak mindent jobban tudnak. Megmondják, hogy érezd magad. Csak hogy ne kelljen változtatni a viselkedésükön.

Senkinek nincs joga megmondani, hogy a másik mitől hogyan érzi magát.

2017. dec. 24. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!