Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már miért számít zaklatásna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már miért számít zaklatásnak ha bókolok egy nőnek?

Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 11:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
1%

A válaszolók értelmi szintje és személyeskedése miatt nem lehet semmilyen témáról komolyan beszélni...nagyon unalmas már,pedig elég komoly témát feszeget a kérdező.

Meg kell nézni kik mondják mindenre,hogy zaklatás. Feminista,szélsőliberális média,"aktivisták" és a velük szimpatizáló agymosottak.

2017. dec. 23. 12:18
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális bókot egy oda illő helyzetben senki sem tekint zaklatásnak. Ha utánam kiabálják, hogy jó a sgged, na az már zaklatás kategória. Remélem, érzed a különbséget.
2017. dec. 23. 12:35
 13/33 anonim ***** válasza:
Én nem veszem zaklatásnak a bókokat. :-)
2017. dec. 23. 12:36
 14/33 anonim ***** válasza:
19%

"Ha utánam kiabálják, hogy jó a sgged, na az már zaklatás kategória"

Maximum bunkó stílusú beszólás és kényelmetlen szituáció,de semmiképpen nem zaklatás.

2017. dec. 23. 12:45
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
A nagy fehér férfi majd megmondja, mit érezz.
2017. dec. 23. 12:48
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem értem, minek akarsz bókolni?
2017. dec. 23. 12:50
 17/33 anonim ***** válasza:
11%

Mert a feminácik ezt is elérték.

Egyébként, ha olyan nőnek bókolsz akinek tetszel, akkor semmi gond. Ha olyannak bókolsz akinek nem tetszel, akkor zaklatás, nőgyűlölet, hímsovinizmus. Ilyen egyszerű :D

2017. dec. 23. 13:03
 18/33 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Nem számít annak. Ha egy nő azt mondja, zaklatod, akkor valószínűleg nem tudod, hogy kell bókolni :D
2017. dec. 23. 14:48
 19/33 anonim ***** válasza:
91%

De igen, ha utcán, bunkó módon szexuális tartalmú dolgokat utánam ordibálsz, az zaklatás. Ha ismeretlenül leszólítasz, elutasítalak és erre elkezdesz követni, további nyolc alkalommal meggyőzni hogy igenis le kell feküdnöm veled és közben közlöd hogy jó a seggem, az is.

Csak hogy példát is mondjak megtörtént két eset:

1. Állok egyedül a villamosmegállóban. Férfi odajön, öngyújtót kér. Adok. Párbeszéd:

- Nagyon szimpatikus vagy, ritkán lát az ember ilyen szép lányt. Nincs kedved eljönni velem valahova?

-Nem, köszönöm, párom van, de igazán kedves.

- Semmi gond, köszi a gyújtót. További szép napot.

Nem zaklatás, bók. Még jól is esett.

2. Ülök a buszon egyedül, zenét hallgatok. Srác leül mellém, beszélgetést kezdeményez, bemutatkozik. Párbeszéd:

- Szia, Tibi vagyok, megláttalak és mindenképp meg akartam ismerkedni veled, nagyon tetszel, merre tartasz? Megiszunk valamit?

- Szia, ne haragudj de nem szeretnék ismerkedni.

- De miért nem? Biztos nincs fontosabb dolgod mint eljönni velem randizni. Csak egy ital.

- Nem, köszi.

- De ha nem ismerkedsz sose lesz pasid.

- Ettől még nem szeretnék veled randizni.

- Pedig ha megismrnél biztos megkedvelnél. Máskor is lehet, add meg a számod.

- Nem szeretnék ismerkedni.

- De muszáj eljönnöd velem valahova, különben milyen alapon utasítasz el?

És így tovább, közben le is szálltam a buszról, és egészen az Astoriától a Kálvinig követett és nyomatta ugyanezt a hülyeséget.

Nem bók, zaklatás, és a végére nagyon féltem mi lesz a vége, mikor hagyja abba végre.

Érted a különbséget?

2017. dec. 23. 17:21
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

"De igen, ha utcán, bunkó módon szexuális tartalmú dolgokat utánam ordibálsz, az zaklatás."

Zaklatás a fityfenét az, csak mindenki szeretné már elmondani magáról,hogy őt zaklatták.

"Érted a különbséget?"

Tökéletesen érti mindenki,csak,hogy érdekes módon 1-2 éve derült ki minden nyomulós, balfék csajozóról,hogy zaklató...egészen eddig nevén nevezték ezt az emberek,de hirtelen átkeresztelte pár ember zaklatásnak,mert...mert miért is? Elég nyilvánvaló,hogy szimpla gyűlölködés és rágalmazás miatt.

Még az sem tántorít el titeket,hogy a valódi áldozatok sebeit gyalázzátok a csajozós történetekkel. A kutyát nem érdekli,hogy téged valaki el akart csábítani és azt bunkó,nyomulós módon próbálta meg. Tegnap egy vén öreg cigány asszony akart tarhálni tőlem "gyógyszerre" pénzt és pár perc erejéig erősködött,hiába mondtam,hogy nem adok. Kellemetlen volt,de senki sem hívja ezt zaklatásnak,mert mindenki tudja,hogy nem az. Ehhez képest már valódi zaklatás mikor 4-5 füstös körbeáll,keménykedik és fenyegetőzik,netán lökdös,ha nem adsz nekik cigit,pénzt,akármit..

Körülbelül itt van a te történeted és az összes ilyen "zaklatás",ahol az én zaklatásom is és joggal kérné ki a valódi zaklatott,hogy te vagy én mit képzelünk,hogy áldozatként állítjuk be magunkat..

2017. dec. 23. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!