Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy lány létemre én bókolok inkább a páromnak?

Figyelt kérdés

Az esetek nagy részében én bókolok többet,míg a párom nagyjából csak veszekedés után vagy ha látja rajtam,hogy rossz a kedvem. Magától ritkán jut az eszébe kedveseket mondani nekem. Nem értem miért van az,hogy csak én szeretek neki ok nélkül kedveset mondani? Két lehetőség jut az eszembe ilyenkor,vagy nem akarja kimondani vagy eszébe se jut kedveset mondani. Nálatok gyakori az ilyesmi?

19/L

2016. máj. 17. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
De ezt miért nem vele beszéled meg?? Attól, mert itt azt írjuk, hogy igen vagy nem, neked ugyanúgy szaqr marad ez.
2016. máj. 17. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én barátom is egyre kevésbé mond egy-két apróbb bókot, holott elvileg én vagyok "az a lány" az életében. Vagy csak voltam...

Én is többször mondok neki kedveset, mint fordítva. Csak úgy spontán mondom neki a dolgokat, mert tényleg a szívemből szól, ő meg van, hogy le se sz*rja.

2016. máj. 17. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én párom sem bókol csak azért, hogy bókoljon, inkább a tettek embere, mint a szavaké. De így legalább tudom, hogy ha azt mondja, hogy gyönyörű vagyok, az tényleg azért van, mert annak lát, és nem azért, mert kötelességének érzi ezt mondani.
2016. máj. 17. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!