Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól érzem magam egyedül, nők nélkül is, akkor már elértem egy magasabb tudatállapotra?
Tinikoromban zavaró volt a nőtlenség, illetve később is.
Aztán rájöttem hogy igazából én jól érzem magam egyedül is, egy barátnő valószínűleg csak béklyó lenne számomra.
Mámorít a szabadság, hogy senkinek nem kell megfelelni, hogy nyugalomban élhetek.
Sok ember szerint ez szenvedés és nyomor, szerintem meg ez az igazi élet.
Most vagyok 27 éves.
Élettől duzzadó nagykan bikának érzem magam. Ha kívánom a szexet, felszedek egy nőt szexre, de többről szó sem lehet.
Imádok így élni, mi ebben a rossz egyesek szerint?
#16 : Mit másolgatsz ide privátokat? Dugni szoktam, szextárgynak jók a nők (néha)
Jó nagy tróger nő vagy amúgy hogy kimásolgatod a privátot.
Szerintem az egész ott lesz vicces, hogy utálod a nőket. Emiatt hiteltelen.
Nekem sem kell férfi, és nem utálom őket, nem szidom őket. Gyereket se akarok, nem megyek a baba kategóriába, hogy megvilágosultam. Én így élem az életem, más máshogy.
Azért vagy gyerek, mert már önmagában nem érzed az egész felvetés gyerekes mivoltát.
Továbbá, hogy a nő bemásolt szövegére replikáztál AZTÁN besértődtél az megint nagyon nevetséges.
Mister felvilágosult. Egyébként hidd el senkit nem érdekel, hogy te most annak tartod magad vagy sem, vagy boldog vagy vagy sem. Legyél ami akarsz. Nekünk csak az LENNE a jobb, ha boldog lennél, mert annyival kevesebb picsogó lenne. Bár így lenne. ;)
Anyukádat se láttad 18 éves korod óta bizonyára, az aljas rabszolgatartót:DDD
Sokat nézted a csillagkaput s te is a felemelkedést kutatod végül:DDD
Mikor letörik a szarvad s sz@rik fejedre mindenki, akkor felébredsz, hogy elbattam életem..., de akkor már késő s meghalsz a kórházi ágyon az infúzióba kapaszkodva egyedül..."szabad lehetsz".
Ha akkora bika lennél, akkor nem írkálnád ki ezt a kérdést hetente, hogy találj valakit aki bólogat a hülyeségeidre.
Te csak egy hisztis szűz vagy, kb a bombanős idiótával egy kategória
"Dugni szoktam, szextárgynak jók a nők (néha) "
Tudod, van egy haverom, aki így gondolkozik. A különbség közötte és közötted az, hogy ő nem a GYK-n elmélkedik magányosan, hanem hármasával szedi fel a csajokat, és dobálja ki őket.
Nem mondom, hogy nem lehet így is, de te nagyon nem vagy ez a típus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!