Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szenteste, egyedül?
Ez szomorú...
Szüleid -rokonaid-barátok?
Semmi?
Én dolgozni fogk szentreggel meg szentkoradélután, szentdélután utazom haza, aztán szenteste meg a szokásos ünnepi vacsora meg ilyesmik, aztán nyomatom a gépet.
25.Tökegyedül leszek, az ünnepi recska ideje, meg takarítás, videózás sötöbö.
26.Nagyfateréknál karácsonyi ebéd, háttérben üvölt nagyanyám miatt a pápa, soros meg a többiek borozgatánk nagyapámmal, ivott a jó öreg stb.
3#: nagyon köszönöm a hszodat, annyit nevettem rajta. :))
Kedves Kérdező, én 1 hónapja elköltöztem otthonról, egyedül vagyok és borzasztóan unatkozom. Vagyis, teljesen egyedül fogom tölteni a 3 napot. Olvasni, Aludja csak, én álmodom filmet fogok nézni és lehet, elmegyek az éjféli misére. Azért megyek el, mert otthon sokszor cirkuszoltam, hogy minek kell mennem, hiszen egyébként sem járok templomba, ok, hiszek Istenben vagy legalábbis van fent vki. De ha megyek is, letagadom...
Én is egyedül töltöm. Körbejárom a családot, lefutom a kötelező köröket. Aztán élvezem a csendet s pihenek egy jó nagyot. Egész évben csak a meló, meg a szokásos stressz. Most legalább erre a pár napra legalább kicsit megszabadulok ezektől, pihenek, olvasok.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!