Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik csalados emberrel foglalkoztak és otthagyta a férfi a parjat?

Figyelt kérdés
Meselnetek?
2017. dec. 20. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Albert Györgyi: Miért pont ők című könyvét ajánlom.

Nagyon jól rávilágít, hogy alakul az ilyen kapcsolat, és milyen lelkivilágú nő kezd családos emberrel.

2017. dec. 20. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

Gusztustalan húzás egy olyan férfit eécsábítani, ráadásul hozzá sem lennél hűséges ahogy senkihez nem voltál az vélhetően.

Mégis mit vársz az élketben?

2017. dec. 20. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, gusztustalan elcsábítani, de sokkal gusztustalanabb elcsábulni egy házas embernek.
2017. dec. 20. 16:12
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Ez egy köcsönös gusztustalanság.

Demindig van egy kezdeményező de ez nem mentesíti a férfit sem.

A nő ráadásul a legtöbb esetben nem lesz tisztelve még ha férfi el is válik miatta miért maradna vele?

Ha afeleségét és a gyarekét el tudta hagyni téged is simán elhagyhat egy jobb nőért.

Valamikor annak a npnek is hűséget igért és még a gyarek is összekötötte őket.

2017. dec. 20. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Ne reménykedj.
2017. dec. 20. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos volt már rá példa, csak ha van is, olyankor a pasi hamar elválik.

Ha már hónapok, esetleg évek óta hiteget, akkor ne remélj sok jót, mondjuk meg is érdemled. :D

22/N

2017. dec. 20. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Egy csomó egyedülálló férfi van, miért pont egy családos kell neked?
2017. dec. 20. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Igen, én. Több mint 40 éves házasok vagyunk. Pontozzatok és qrvázzatok csak le kedvetek szerint. De csak hogy tudjátok: az életben nem minden csak fehér és fekete.
2017. dec. 20. 16:35
 9/12 anonim válasza:
68%
Én 4 éve ugyan igy voltam mint te. Volt családja de a felségével már rossz volt a kapcsolatuk meg ismerkedêsünk után 9 hónappal elköltözött otthonról albérletbe mindent otthagyott a családjának. 3 fia van. Utánna hozzá költöztem közösen megvettük a házat. A gyerekei szinte mindig nálunk van ugyan abban a faluban élünk. És most várjuk első közös babánkat:) Ha tényleg rossz a kapcsolata lépni fog ha nem akkor jobb ha tovább lépsz.
2017. dec. 20. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

Exem.

Lebuktak, kidobtam. Ezt persze úgy adta elő a nőjének, hogy őt választotta. Ja, az utca helyett. :)

Két évvel később már nem voltak együtt. A nő még utoljára próbálta megfogni egy gyerekkel, de otthagyta terhesen is. Végül inkább elvetette.

Abban a két évben négyszer próbált visszajönni hozzám, de nem kellett. (Van jobb...)

Kutyából nem lesz szalonna.

2017. dec. 20. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!