Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereti sok férfi az ázsiai nőket?
Biztos nem lesz igaz az összes ázsiai lányra amit most írok (vannak egy pár milliárdan), de szerintem nagyon-nagyon szépek külsőre (már amelyik szét van plasztikázva, ugye ázsiában ez nagy divat), és nagyon édesek az aegyo-val (persze ez főleg dél koreában van, de azt az országot ismerem jobban, szóval csak erről tudok nyilatkozni).. pl nézd meg ezt a videót, és mondd hogy nem olvadsz el :)
Mert így méginkább lehet tárgyiasítani egy nőt.
Én csak félig vagyok ázsiai, de nagyon erősre kell állítani a szűrőt, hogy kiszúrja az ember, ki sárgalázas és kit érdeklek tényleg én.
AZ alapvető ok sztem nem is a külsőben keresendő.
Hanem a mentalitásuk más, és csak egy pár felsorolás, ami az EU-nőkből, de főleg a magyar lányokból nagyon hiányzik :
- kislányos báj
- alázatosság (nem a férfielnyomástűrésregondolok)
- ráérős szép erotika élvezkedés (nem a szexelünk kategória)
- nem rapliznak, rumliznak (amit az itthoniak "igényesség"-nek neveznek, mármint hogy ez így nem jó az meg úgy nem)
Hát kb ezek azok a tulajdonságok sztem amik miatt egy ázsiai lány alapból szimpatikusabb, mint ember :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!