Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy NAGYON hülye tetkó mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy NAGYON hülye tetkó mennyire kizáró ok?

Figyelt kérdés

Olyan hozzászólások nem érdekelnek, hogy alapvetően undorító a tetoválas és stb., mert ez nem ide tartozik.

Van egy nagyon nagyon nagyon buta tetkóm, amit igazából teljes szívemből szeretek. Nem feltűnő helyen van (a felkarom hátulja, sose hordok ujjatlant), kicsi is (kb. 4 x 2,5 centi).

Mennyire lenne ez kizáró ok, ha már ismerkedtek, tudjátok, hogy jófej az illető és vonzó is, aztán fény derülne rá?

20L egyébként.

2017. dec. 19. 15:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha neked sokat jelent és nem trágár, mocskolódó, másokra nézve sértő, akkor engem nem zavarna.
2017. dec. 19. 18:07
 12/13 SousVide ***** válasza:
Alapjában véve nem érdekelne. Bár számít, hogy mi az a "hülye" tetkó. Mondjuk egy szélsőséges szimbólummal nem hiszem, hogy meg tudnék barátkozni, egy Donald kacsával meg simán, még akkor is, ha én nem tetováltatnám magam.
2017. dec. 19. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:

max leveteted mert lehet már olyant... bocs de tényleg... a tetkó nagyon eltudja rontani a szép női bőrt és testet... sok srácnál kizáró ok pláne ha az még ilyen nagyon hülyén is néz ki...

amúgy nem értem most sok fiatal nőnél miért van tetkó... ennyire megörültek volna a lányok? de tényleg...! mindegyik szinte akar egy tetkot... ami igazából a bűnösöknek volt meg a prostiknak... úgymond ezzel jelölték meg a nem kívánatos embereket!

sőt sokszor már csak a média miatt is megcsinálják mert látják hogy ennek meg annak is van...! ez a gáz igazából!

egy történet hozzá; barátnőmnek szintén volt egy tényleg nagyon pici mikor még nem jöttünk össze (de nekem már akkor is tetszett nagyon csak túl elfoglalt volt [mellesleg nem volt még senkije sem]) az egyik barátnőjével csináltatott egyet meg volt több barátnőjének is... mikor összejöttünk szépen meggyőztem hogy nagyon csúnya elrontotta a bőrét vele és rossz ránézni arra a részére mert hát az volt! (egyrészt a stílusa is ez a cuki-muki de nem idegesítően meg ilyen félénk-, visszahúzódó nagyon kedves személyiség) érdekes módon utólag nagyon megbánta és nagyon örült neki hogy mára már le lehet venni minden kár nélkül...

az érdekes ebben az hogy alapból is más emberek győzték meg hogy legyen meg ugye látta a neten is hogy "mindenkinek" az van...

őszintén én nagyon dühős voltam mikor láttam hogy lett neki szerencsére mikor össze jöttünk nem rontottam neki ":DDD higgadt maradtam és ész érvekkel megtudtam győzni habár a végső döntés az övé volt!

a gáz ebben meg az hogy a nők többsége egy megfelelő partner nélkül le mennek egy nagyon alpári módba... bocsánat de tényleg így van! egyszerűen annyi önbecsülésük és önértékelésük sincsenek hogy minden hülyeséget megcsinálnak amit csak lehet azt utólag bánják meg mikor meg kapják a megfelelő figyelmet és szeretetet... :S -_-

de erről beszélek te is itt teszed fel a kérdést mert nyilván tetszik valaki és félsz hogy neki ez nem fér bele! hát vetesd le... ha ennyire félsz tőle mert csak hülyeségedben csináltattad meg... nem tudom hogy lehet szeretni egy ilyen dolgot...? mármint ez még csak nem is egy tárgy hanem csak piszok a bőröd alatt... :S

amúgy tényleg csak utólag én még ezelőtt a tetkó divat előtt (1-2 éve) csak olyan nőkkel találkoztam akiknél van tetkó akik azért elég szépen benne voltak a dolgokban... tipikusan a tetkó csak azoknak a nőknek volt ezért sem szeretem főleg barátnőn nem! (pláne ha még nem is volt senkije sem...!!!)

2020. júl. 1. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!